Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

¬ Struma.com! ≈вропа търси скадалноизвестни€ сводник от —андански Ћ. ƒимчев - ƒжайката! »зб€гал от 10-годишна присъда за наркотици в ’оланди€


11 април 2019 10:55  7 коментара   30702 прочита—кандалноизвестни€т сводник от миналото, санданчанинът Ћюбомир ƒимчев, с пр€кор ƒжайката е издирван с европейска заповед за арест, заповедта пристигна в ќƒ на ћ¬–, тези дни, научи Struma.com. —поред запознати, ƒжайката е изб€гал от 10 годишна присъда за трафик на дрога през граница, постановена от съд в ’оланди€, където е бил арестуван през 2017 година.

Ќезнайно как обаче ƒжайката е усп€л да се измъкне от държавата, минал е през граница в √ермани€, придружаван от чужденец, €вно авер в трафика.. ’оландски€т съд е поискал издирването на беглеца и е изпратил ≈вропейската заповед за арест навс€къде. 50-годишни€т Ћюбомир ƒжайката е един от най-старите сводници в курортни€ град, има множество кримипро€ви у нас.

ѕреди време напуснал —андански и стана €сно, че е обикал€л ≈вропа, базирайки се в ’оланди€. «а него в —андански казват, че н€ма един работен ден. ѕреди време съпругата му намери пред автомобила си коктейл ћоллотов и тогава се каза, че е опит за сплашване на ƒжайката, заради неуредени финансови отношени€ в трафика на дрога.

ѕ. »ванов

ќще за: ƒжайката  издирване  арест ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

11 април 2019 11:35 | Ѕомби
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

≈ то€ ако си отвори устата на що началници си плащаше що глави ще паднат


11 април 2019 12:16 | 9999
ќценка:
12
 (
14
 гласа)

ѕочти всеки ден едни и същи полицаи от –”ѕ —андански се срещат с ƒжайката близо до павилиона за≈врофутбол наход€щ се на булеварда до монопола. ѕроверете полицаите те зна€т къде е, а след това им потърсете сметка относно доходите им.


11 април 2019 12:26 | ќпа
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

≈, какво оказа се, че ц€ла ≈вропа го издирва, а само —анданската полици€ не знае за това и си провеждат срещите с него на знакови места в града. ≈, кой да провери полицаите, като те всички са за уволнение, а преди това за търсене на отговорност от т€х за бездействието им.


11 април 2019 18:23 | Ziko
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ћарио японеца отлично знае къде се крие ƒжайката, да го питат


11 април 2019 21:17 | …онко
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

јко имаме ƒържава и работещи институции този индивид до сега тр€бвало да бъде екстрадиран. Ќо сигурно е касичка на определени лица за да го паз€т. јман от такива отпадъци в тази скапана държава.


11 април 2019 22:46 | ѕлоски
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ћюбчо е пич!
¬ селото се говори, че ако лежи в ’оланди€ повече от 5г. после ще взима ’оландска пенси€!


12 април 2019 09:34 | јлександър
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

хахахаха
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.