Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

“ийнейджъри не спират да прав€т бели в  юстендил


22 юни 2018 10:44   3640 прочитаѕрез изминалата нощ кюстендилски полицаи са задържали 18-годишен водач на л. а. „’онда“, той е управл€вал автомобила след употреба на наркотични вещества. ѕроверката е извършена около 1. 00 ч. в кв. „«апад“ в града. ¬одачът е изпробван с техническо средство. ¬ автомобила е открита и иззета опаковка, съдържаща 5. 68 грама канабис. ¬идът на наркотичното вещество е установен с полеви наркотест. «адържани€т ще остане 24 часа в ареста. ѕо случа€ е започнато досъдебно производство в –”  юстендил, уведомен е дежурен прокурор.

¬чера служители на –”  юстендил са задържали 17-годишен младеж за увреждане на чужда собственост. —игналът за поразена ограда на училище, като надраскана и изписана с бо€. 17-годишни€т е издирен и задържан след получен сигнал от собствениците на сградата. ѕо случа€ е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

—. —то€нов

ќще за: бели  вещества  проверка ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.