Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

“елефонен измамник застава пред съда в √оце ƒелчев предаден на съд


11 септември 2018 09:13   2884 прочита–айонна прокуратура – √оце ƒелчев е предала на съд √. Ћ. по обвинение за извършено от него престъпление по чл. 209, ал. 1, пр. 1, вр. чл. 20, ал. 4 от Ќаказателни€ кодекс.

ѕрез ден€ на 12. 03. 2018 г., в гр. √оце ƒелчев, обвин€еми€т Ћ. с цел да набави за себе си и за съучастника си имотна облага, участвал в измама, при ко€то на пострадало от не€ лице била причинена вреда в размер на 4800 лева чрез въвеждане в заблуждение.

Ќа стационарен телефон на ¬. ѕ. позвънил мъж, който се представил за длъжностно лице – следовател, като за€вил, че „за опазване на всички пари и ценности, които има в дома си, е необходимо да съдейства, като ги изхвърли през балкона на апартамента, в който живее“. ¬следствие на така дадените инструкции, от пети€ етаж на жилищен блок в града, била изхвърлена сума в размер на 4550 лева, два дамски и един мъжки пръстен от 14-каратово злато.

«адачата на обвин€еми€т √. Ћ. е била да вземе парите и златните бижута, което той сторил.

ѕредстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

ѕ. ѕопов

ќще за: прокуратура  съд  престъпление ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.