Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

“елефонен измамник, преметнал благоевградчанин с 1000 лв., влиза в затвора


29 август 2018 10:18   2545 прочита—ъдът е одобрил споразумение, сключено между –айонна прокуратура – Ѕлагоевград и защитата на подсъдими€ ».»., обвинен за участие в телефонна измама с цел имотна облага – престъпление по чл. 209, ал. 1, вр. чл. 20, ал. 4 Ќ .

ќколо 14:15 ч. на 01.08.2018 г., на паркинга на магазин „ ауфланд“ в гр. Ѕлагоевград, подсъдими€т ». взел сумата от 1000 лева от ƒ.ѕ. под предлог, че парите са необходими за операци€ на близък. ѕреди това двамата пострадали от действи€та му били въведени в заблуждение чрез телефонни разговори, проведени от неустановен извършител.

».». се е признал за виновен за извършеното от него престъпление и се съгласил да му бъде наложено наказание от една година и два месеца „лишаване от свобода“ с четиригодишен изпитателен срок.

ќпределението на съда има характера на вл€зла в сила присъда.

».  алинков

ќще за: измамник  прокуратура  престъпление ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.