Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

—тава опасно! Ќе знаеш кой е срещу теб?! 35-г. психично болен преби немощна старица, счупи ѝ ръката


19 юни 2018 11:32  1 коментар   7434 прочита85-годишна жена от ƒупница е със счупена ръка, след нанесен й побой от неин съсед. “€ е настанена в дупнишка болница без опасност за живота. Ќападател€т – 35-годишен мъж, е настанен за лечение в психиатрично отделение на болницата в града.

ѕо случа€ е започнато досъдебно производство в –” ƒупница, уведомен е дежурен прокурор. —тава страшно с психично болните, които са извън специализираните заведени€.

ѕроблемът с настан€ването им е повсеместен. Ќе се лекуват и наистина са опасни, коментират лекари. Ќ€кой са страшно агресивни, а други про€в€ват автоагреси€ и пос€гат на живота си.

ѕ. ѕопов

ќще за: инцидент  побой  съсед ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

20 юни 2018 11:55 | «орница
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

такива психари имат акъл да нападат невинни хора като н€ма лудница «а т€х има затвор “ам ще им докарат акъла на ћакс јз също б€х нападната от един изрод искрено и съчувствам на тази госпожа като и жела€ скорошно възстанов€ване !!!1
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.