Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

—поразумение с прокуратурата в Ѕлагоевград: ƒве години Длишаване от свободаУ за пренас€не на един грам хероин през √ ѕѕ  улата


10 септември 2018 13:48  2 коментара   9146 прочита—ъдът е одобрил споразумение, постигнато между ќкръжна прокуратура – Ѕлагоевград и защитата на подсъдимата гръцка гражданка —. —., обвинена за извършено от не€ престъпление по чл. 242, ал. 2, вр. чл. 18, ал. 1 от Ќ .

“€ се е признала за виновна за това, че около 11 ч. на 08.08.2018 г., в района на √ ѕѕ  улата - ѕромахон, направила опит да пренесе през гръцко-българската граница един грам високорисково наркотично вещество – хероин, със съдържание на диацетилморфин - 21, 5%. ѕодсъдимата н€мала надлежно разрешително, изискващо се по «акона за контрол на наркотичните вещества и прекурсорите за неговото пренас€не. —ъгласно постановление на ћ— за определ€не цените на наркотичните вещества за нуждите на съдопроизводството стойността на откритата у не€ дрога е в размер на петдесет лева.

— определение на съда на —. —. е наложено наказание от две години „лишаване от свобода“ при „строг“ режим на изтърп€ване. ѕодсъдимата е осъждана.

—поразумението е вл€зло в законна сила.

–. ћитева

ќще за: съд  споразумение  прокуратура ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

10 септември 2018 20:02 | Koko
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

≈валааа-1 грам 2 години..... за кило-2 века хахахах


11 септември 2018 09:36 |  ирил
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ј Ѕрендо си го ” –»’ј мръсните митьо гестаповци ! ќсъден в три държави за милиарди. –аботи за мафиите в  олумби€, »тали€, –умъни€,  ƒ—, Ѕ ѕ и др. Ќародееее !!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.