”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

–адослав —типцаров-—околето го загази! »зправ€т го на съд за набед€ване на полицаи от 2-ро ѕ” в побой! ѕрокуратурата го "шамароса" здраво


13 март 2018 18:28  14 коментара   17448 прочита–айонна прокуратура – Ѕлагоевград е внесла обвинителен акт срещу благоевградчанина –адослав. —типцаров-—околето за набед€ване на полицейски служители в нанесен му безпричинен побой. ƒвама полицаи от второ упавление на ћ¬– му удр€ли шамари, докато му прилошее, така твърдеше —околето .

Ќа 16.08.2017 г. —типцаров подал жалба до ќкръжна прокуратура – Ѕлагоевград, в ко€то за€вил, че двама служители на реда от „—пециализирани полицейски сили“ в отдел „ќхранителна полиц舓 на ќƒ на ћ¬– – Ѕлагоевград му причинили лека телесна повреда.

¬ депозирани€ от него пред държавното обвинение документ той твърд€л, че побо€т бил извършен по повод изпълнение на службата им в сградата на 02 –айонно управление.¬еднага след случа€ –адо —околето потърси Struma.com и подробно разказа неговата верси€ и онова, което е депозирал като сигнал в полици€та. ѕрипомн€ме ви жалбата на —околето:

„ѕолучих жалба срещу мен, че не съм спр€л на стоп палка. ¬ъв въпросната вечер пътувах с жена ми и т€ е свидетел, че такова нещо не е имало. ¬ид€х полици€, когато минавахме през кв. „—трумско”, но те не са ме спирали с палка.

“ова не б€ха служители на  ј“, тези б€ха със син бус, мисл€, че са от «ащита на обществени€ ред. «абел€зах, че един от т€х пресича пътното платно, но от къде да знам, че е искал да ме спре, той н€маше стоп палка в себе си. "
„Ќа следващи€ ден получих наказателно постановление.

ќтидох до ¬торо –ѕ” да се разбера с т€х, да вид€ каква е причината, защото аз не съм извършил никакво нарушение. “ам вместо да ми об€сн€т, те започнаха да се редуват да ми би€т шамари.  акво е това полицейско отношение към гражданите?

ѕръв ме удари полицай »ван  ьосев, а след него се изреди и полицай ¬елко „апкънов, в ста€та имаше още един, който се казва »ван, а ѕопниколов, който ми състави акта наблюдаваше случващото се през ц€лото време.

¬еднага извиках адвоката си »во ’ристов и им казах, че ще подам жалба, но това не ги притесни, отвърнаха с нещо от сорта: ” , во ни пука?. ѕопниколов това ли са би€чите ви, тези мутри, които блъскат във фитнеса и се мисл€т за велики, мисл€т, че могат да прав€т каквото си поискат срещу невинни хора? ”, добави –адослав —типцаров.

“ой об€ви, че се страхува за живота си, тъй като тези полицаи му имали зъб и го преследвали тенденциозно. ∆ена му също живеела под непрекъснат стрес.

—лед така депозирани€ сигнал в прокуратурата и »нспектората на ћ¬– започна щателна проверка на действи€та на цитираните полицаи ,ко€то продължи месеци наред. ѕрокуратурата е категорична: — действи€та си обвин€еми€т –адослав —типцаров е набедил полицаите, въпреки че знаел, че те са невинни. “ой е обвинен по чл.286 ал. 1 пр.1 от Ќ .

 

ѕет€ ѕетрова

 

 

 

 

 

 

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


14 коментара

13 март 2018 20:46 | “р
ќценка:
16
 (
18
 гласа)

Ѕой на та€ измет при ∆ивков ти€ ги н€маше по улиците гниеха по затворите дето им м€стото а сега имат повече права от честните хора


14 март 2018 01:19 | sokolo
ќценка:
-5
 (
11
 гласа)

ƒано се случи на ваште деца и после аз ще пиша коментари, че комплексарите в полици€та са герои, а в т€х са под чехъл!!!


14 март 2018 01:26 | sokolo
ќценка:
-6
 (
10
 гласа)

ѕолицаите с буса се помислиха за тексаски рейнджъри.  ойто ги защитава да му се връща всичко това, пожелавам го от сърце!!!


14 март 2018 02:35 | Kiro
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

ћай в тази държава само цигани и подобни комплексирани типови с нито един ден трудов стаж останаха. «а да го шамар€т полицаите си има причина, особено човек като му види олигофренските татуси дето си мисли че с т€х плаши хората. Ѕой само оправ€ подобни паразити дано още го би€т малко му е било.


14 март 2018 09:32 | —имонсита
ќценка:
2
 (
6
 гласа)

Ќе съм сигурна, че —около си е повервал, а всичките ни корумпирани полицаи, те са си пов€рвали! ѕълна порнографи€.....


14 март 2018 11:32 | sokolo
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

Ќа такива би€чи господ ще ги накаже каде лажат


14 март 2018 16:31 | случаен
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ј защо не каже какво работи и се издържа този? ƒенонощно е в движение с луксозни€ си джип който харчи не малко. Ќ€ма закони в та€ държава, м€стото на такива е в затвора където до скоро беше, а не да се прав€т на изкупителни жертви и да обвин€ват и набеждават хора, които си вършат работата и пречат на негови€ бизнес със проститутки и дрога


14 март 2018 17:33 | —имонсита
ќценка:
-2
 (
4
 гласа)

ћай на те€ не им е платено достатъчно...


14 март 2018 22:09 | ѕолици€
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ѕой на тоо смешник, само така на такива
ѕе.. ли.


14 март 2018 22:51 | —имонсита
ќценка:
-2
 (
2
 гласа)

“о затова сме на това дередже, защото знаем само с юмруци! јкъл тр€бва, акъл! ј не полицаи би€чи...


15 март 2018 01:05 | ћ
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

≈ “о€ —около ли е акъли€та ћа —имонсита ли си ѕомакиасита ли си каква си ?!


15 март 2018 02:40 | sokolo
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

“е€ би€чи нали се сещате че ако неса полицаи са пални мишоци аиде данего умуваме павече господ си знае работата.


15 март 2018 18:19 | —имонсита
ќценка:
-1
 (
1
 гласа)

’аха, смешни сте!


16 март 2018 07:14 | Ѕожидаров
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

÷иганин едвам ще осъдиш, а за полицай незнам как въобще е стигнало до съда...
Ўведа, който ритна камериерка в главата —л. Ѕр€г) си тръгна без да плати и глоба.
—ъветвам младите пък било те добри или лоши да ст€гат багажа за навънка и колкото се може по-далече от балканите.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.