По време на проверка на ВиК и полиция! Бой между съседи в Петрич!

15 юли 2019 10:09   21 коментара   26229 прочита


Дръзко нападение пред екипи на ВиК и полицията в Петрич.

Посред бял ден, докато специалистите от водното дружество проверявали водомерите на кръстовището на улиците "Кочо Мавродиев" и "Одрин", избухнал скандал между Васил Д. и съседа му Георги Г..

Без да се съобразява с нищо и никого изненадващо за всички присъстващи Васил се нахвърлил върху Георги и започнал да го млади безконтролно. Мъжът паднал на земята в несвяст.

Всичко станало за броени минути. Полицаите незабавно задържали нападателя и му е повдигнато обвинение за едро хулиганство. А Георги е в болница.

П. Костадинов


Още за: скандал   мъж   побой   Още от: Крими

Принтирай статия
21 коментара
15 Юли 2019 13:29 | Герб
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

На вниманието на Прокуратурата:Шефа на ВиК Петрич прикрива престъпленията на двама служители, които освободи от работа. Но същите престъпления сега ги върши друг служител но отделя за шефа и за кмета.


15 Юли 2019 14:21 | I.H
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Прикрива, че майка ти е мъж !
Напиши името на служителя, за да се знае и да се вземат мерки, или и ти си от изпържен от двамата стояновци .Аман от такива писачи, където и майката и бащата са от мъжки пол.


15 Юли 2019 16:13 | До I.H
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

На много си тъпо само казваш имената на двамата уволнени и признаваш, престъплението на шефа си. Венци се казва този който копира двамата Стоянов и, сега шефа ти ще вземе ли отношение. Р. Прокуратура Вече е сезирана, стига да е реална тази пасмина ще си намери мястото.


15 Юли 2019 17:44 | Йонко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Васко бореца преби чичото на жена му. Дори посегна и на полицаите. БОЖЕ, в каква държава живеем. Ако беше в белите ДЪРЖАВИ досега вече ще беше с издадена ефективна присъда.


15 Юли 2019 18:17 | Мария
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Въпросната жертва преби жена и две деца а, Вик" си гледаха сеира!


16 Юли 2019 01:01 | До Марийка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Представи си, как инвалид върви по улиците и млати деца и лелки по пътя. То бива, ама чак толкова смешни не бива


16 Юли 2019 01:12 | Един
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Вярвате че въпросния Гошо е жертва, това един мръсен гнусен и мързелив плъх психично болен клоун който се чудекак да се саморазправя. И аз да бях там бих му избила некой челюст


16 Юли 2019 01:24 | Свидетелка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не пожелавам на никому да има такъв съсед като гърбавия нито роднина. Жената която тормози той го е ранила немаше гащи на задника тозипсихар долен, Същата тази жена дори е кума на сина му! Така е рани куче да те лае! Стара поговорка: ако БЕХ там бих го настъпила та да пукне това бише


16 Юли 2019 14:16 | Човек
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хахаха, връх на глупостта. Ако не беше Гошо, сега щяха да живеят в Биляна в панелка. Но нали им даде цял етаж и сега му се сраха на главата.


16 Юли 2019 19:00 | Мария
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

xaxa, сигурно ти живееш в панелка и имаш неосъщтесвена мечта... Дерзай!!!


16 Юли 2019 23:37 | Ето ме
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Този инвалидния, шета из целия град в най-големите жеги. Нали е много болен та чак жена му неможе да го настигне по пътя. Тоя върви уж болен и има нужда от придружител. А оная тича да го настигне, неможе да му навакса. Ама вече има доказателства за болеста му. Да видим на кой плати за да му дадът 95% та и предружител. Гадината само проси пари.


16 Юли 2019 23:46 | Аха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тоя така симулирааааа, аз съм един от съседите и присъствах, това говедо вместо да се изкъпе тормози тая жена дето е с изкуствена става, носи по цял ден касетки и работи сама. На кокво и завидя, нещастник жалих го ама вече не. Тоя господ го чуква ама неможе да се усети. Видях как легна на земята и ако беше верно припаднал нямаше да вика умирам и да се смее. Съседите съжаляваме Кемелия, ама тоя е луд и може и прозорците да ни изпотроши, та затова неможем да вземем отношение. А сина му и той като него, събират се дрогират се до 3-4 посред нощ и пикат и повръщат от тавана надоло. На сутринта Камелия си мие терасата, а жената на Гошо я прави каква ли не защото пада вода върху тях, абе тия още малко ще дават накло и на дъжда баси.


17 Юли 2019 00:51 | Мним
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Георги да е благодарен на брат му че ако не беше брат му още ще живееше във старата къща .Съсед съм и го познавам от дете Георги е скандална личност и такъв ще си остане


17 Юли 2019 09:45 | Гневен съсед
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оти Камелия са ного стока затва ги изгонихме с подписка от градинката оти керка й и зет й нападаха майките с деца


17 Юли 2019 15:50 | Мним
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камелия и семейството са съвестни хора няколко жени който безделничат и се чудят на кой да навредят събираха подписи но справедливостта е на страната на Камелия и децата и винаги .Как може да има толкова злоба и на какво и завидяха на тази жена която работи толкова много.


17 Юли 2019 15:52 | Красивио
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гошо се върна от съюзо и им дигна къща а са го тепат тва не им е първио случаи за побой цела дълбошница прописка от тех


17 Юли 2019 18:44 | Мария
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дълбошница селяния, вечно мрънкащи...


17 Юли 2019 19:20 | Съсед
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Георги е един просяк като има пари от съюза защо не си оправил етажа .Здружение заедно защо му помага със храна и хладилник от човешки съдби го снимат немал какво да яде .Един човек дето проси цел живот и открадна целата кроялна посред вечер растоваряше от камионите разни крадени нещата как може той на брат му къща да прави. Когато строиха къщата открадна половината скеле на майсторите дето мажеха къщата отвън .Хората подаваха жалби да им върне Георги скелето но със него никой не излезал на глава скелето и до ден днешен му е във двора .На брат му Киро му е прекъснал водопровода от 20гд. как може Георги да е добър като на брат си вода не дава това брат ли наричате .Съсед съм и ги познавам от деца израснали без родители .Само Благото е работлив от сутрин до вечер човека работи а Георги го мързи да гледа и се чуди на кой от братята да навреди. Ако може да се каже че това е брат.


19 Юли 2019 10:13 | --------
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Веркеее, половината коментари са от тебе. То е ясно - ке защитаваш мажо ти Васко. Ама на сички от квартало е ясно какви сте психопати целото семейство - то си е ген и чичото и вие. А иначе на тебе и на мажо ти се некой ви е крив - сяя е чичото Гошо преди беше полицайо Андрей и него го бихте, по-преди цела дълбошница и децата от градинката. Ама така е кат дрогаджиите дето немат един ден трудов стаж са под протекцията на мафия и полиция. Не сте виновни вие а държавата. Ако бехме Гърция досега на мажо ти гъза щеше да е решето у затворо


21 Юли 2019 14:45 | Съсед
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Грешка си Вероника неее .Съседка съм а ти престани достатъчно Господ те наказа и още не ти идва акъла просто си интригант


22 Юли 2019 12:22 | Maria
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Едните са биачи и е... чи а другите гейове като теб и ви еб... т жените много поздрави на сестра ти и да си избърше сп.... та от устата...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар