Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ƒомашен мехлем разрушава шиповете ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

ѕетима младежи от ѕиринско преспаха в ареста през почивните дни, хванаха ги с наркотици


16 април 2018 12:16  1 коментар   9482 прочитаќт полицейски служители на ќƒћ¬–-Ѕлагоевград е проведена акци€ по лини€ на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества, при ко€то е констатирано следното:

Ќа 13.04.2018г. около 16:10 часа в гр.—андански, от полицейски служители на –”-—андански, е извършена проверка на ј.ј./22г./ и две 17-годишни момчета и тримата от гр.—андански, при ко€то са намерени и иззети около 0,39 грама канабис и около 0,22 грама амфетамин. “рите лица са задържани със заповед за задържане до 24 часа. ќбразувано е досъдебно производство.

Ќа 15.04.2018г. около 04:35 часа в района на ул.“Ѕабуна“ в гр.ѕетрич, от полицейски служители на –”-ѕетрич, е извършена проверка на паркиран автомобил „‘олксваген ѕоло“ с намиращите се в него: двама мъже на 21 години и 22 години и двамата от гр.ѕетрич и “.—./30г./ от с.ћитино, общ.ѕетрич. Ќамерена и иззета е около 0,57 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. “.—. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. ѕо случа€ е образувано досъдебно производство.

Ќа 13.04.2018г. около 12:00 часа в с. оларово, от полицейски служители на –”-ѕетрич, е извършена проверка на лек автомобил „—еат »биза“, управл€ван от —.—./23г./ от с. оларово. — техническо средства е установено, че същи€т е шофирал след употреба на наркотични вещества, като у него е намерена и иззета около 0,53 грама марихуана. —.—. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. ќбразувано е досъдебно производство.

–. јндонов

ќще за: арест  проверка  автомобил ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

19 април 2018 22:00 | pepi
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

полицаите са прекрасни но в съда ги пускат да убиват децата ни
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.