Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан 
   –егистрац舫абравена парола

ќтново жандарамери€ в —андански! Ќов палеж! »згор€ самосвал на ул. "—пано поле"! —обственикът в затвор в √ърци€!


17 юли 2019 11:35  2 коментара   25477 прочита—андански и тази сутрин осъмна под обсада. ѕолици€ и жандармери€ започнаха проверки на контингента, в операци€ "–еспект" за втори път в последните н€колко дни. ∆андармеристите са в курортни€ град часове след като в —андански бе направен поредни€ палеж, научи struma.com. —амосвал изгор€ завчера през нощта на улица "—пано поле".

 амионът е бил паркиран между жилищни сгради и е застрашил имотите и хора, живеещи в съседство. »нцидентът станал малко след 03 часа завчера. “оварни€т автомобил е собственост на √еорги ƒ., но управл€ван от брат му »ван. „асове преди колата да избухне в пламъци, той паркирал между сградите в съседство.. „асове по-късно камионът пламнал. ѕри разпитите »ван, съобщил, че брат му √еорги е в затвор в √ърци€ и той отговар€л за камиона.. —лед стихи€та е изгор€ла ц€лата предница на самосвала.

«авчера в —андански пламна и друг товарен автомобил в село ѕоленица, там полицаите казаха, че се работи и по верси€та за техническа неизправност, чакат се експертизи. ѕалежите са именно в основата на честите акции на жандармени€ и полици€ в курортни€ град.

–айонът ѕетрич-—андански е с най-много палежи в областта. Ќ€ма разкрити. —андански водеше първенството, но напоследък палежи има и в другите градове на областта. Ќай-безопасни€т за престъпниците начин за предупреждение и отмъщение. Ќ€ма следи и това затрудн€ва разкриването на престъплението. ¬ —андански гор€ха полицейски автомобили, къщи, вили, магазини. ј преди 2 седмици изгор€ гумаджийница на местен предприемач. ѕреди това гор€ автобаза в село Ќ. ƒелчево.

ћагазин бе запален и унищожи множество апартаменти в коопераци€ в центъра на града и още множество подобни случаи. Ќ€ма разкрити или арестувани. ¬ ѕетрич само за ден завчера б€ха направени три палежа, заведение в село ћарикостиново бе зал€то с бензин, но. подпалвачите не усп€ха да драснат клечката, в същи€ ден гор€ха два автомобила в града.

ѕри всички пожари бе намерен умисъл. ¬ —андански се говори, че палежите са дело на санданско - петричка групировка, специализирала се в този вид престъпност. ‘акт е обаче, че —андански се превърна и в м€стото, където вс€ка седмица жандармери€ и полици€ ще респектират контингента с цел превенци€. »ма данни, че полици€та е по следите на групата, ангажирана с палежите на територи€та на двата града.

ѕ.  остадинов

ќще за: проверки  жандармери€  палеж ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

17 юли 2019 12:36 | 22
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕјЋ≈∆. —Ћ≈ƒ¬ј —  ќя –Џ ј √ќ Ќјѕ–ј¬»Ћ ѕјЋ≈∆ј. —Џўя „ќ¬≈  ѕ–≈ƒ ¬ј— ѕќЋ»÷»я“ј —јћ ƒј —» ƒ–ј—Ќ≈  Ћ≈„ј“ј Ќј  Џўј“ј »Ћ» ¬ќ«»Ћќ“ќ » “јћ ƒј —“ќ… ƒј √Ћ≈ƒј ƒќ ѕ≈ѕ≈Ћ. ƒјЋ» ў≈ ѕќ—≈√Ќ≈ ƒ–”√ ѕЏ“, ј ќ »ћј —ѕ–ј¬»ƒЋ»¬ќ—“. ¬»≈ ƒЌ≈— √ќ ’¬јЌ≈“≈, ”“–≈ ѕ–ј¬» ƒ–”√ ѕјЋ≈∆.  ј“ќ —» Ќјѕ–ј¬» —јћ ѕјЋ≈∆ј Ќяћј Ќ» ќ… ¬»Ќќ¬≈Ќ.


18 юли 2019 15:35 | ...
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јкци€ респект разпали страстите
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.