Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

ќсъждани€т 12 пъти »сус от ѕетрич остава в ареста за трафик на хора!


20 юни 2019 15:30  3 коментара   25200 прочитаќкръжен съд Ѕлагоевград остави в ареста петричанина »сус янков, обвинен в незаконно превеждане на чужди граждани през границата ни с √ърци€. »сус е вече 2 месеца в ареста в —андански, след като бе заловен при опит да преведе 4-ма иракчани през √ ѕѕ  улата. Ќа днешното заседание защитата му поиска по-лека м€рка, а именно парична гаранци€, за да може обвин€еми€т да работи и да се грижи за семейството си.

—ъдебни€т състав обаче сметна, че има гол€ма веро€тност трафикантът да се укрие или да извърши друго престъпление, тъй като той работи във фирма, чи€то дейност се извършва извън страната и е свързана с пътуване зад граница. ќсвен това, янков е осъждан цели 12 пъти, което, според закона, го прави лице с висока степен на обществена опасност.

»зглежда, че в района на ѕетрич трафикът на мигранти се превръща в основен поминък за определена група от хора. ¬се повече находчиви "бизнесмени" от южни€ град се ориентират към тази дейност. √ол€ма част от обвинителните актове на –айонна прокуратура ѕетрич са именно за такъв род престъплени€.

«а сега »сус янков остава в ареста и предстои делото да продължи в съда, след което ще стане €сно какво ще е наказанието му.

ѕ. ѕенева

ќще за: »сус янков  трафик  хора ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

20 юни 2019 16:00 | ѕеро
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

Ѕоби ƒебели€ му е учител на то€ и духовен гуру


20 юни 2019 21:28 | ƒжони
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

ѕредлагам всеки ром трафикант да бъде осъден да пътува с талибаните на «апад.... ќффф забравих- то пък един ѕетрички съд- условна присъда да пътува до... ¬идин/–усе/  алотина и ай пак в гетото


21 юни 2019 11:08 | Ќикола
ќценка:
2
 (
4
 гласа)

ћургавите ни сънародници са верните гласоподаватели на герберите.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.