Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

ќкръжна прокуратура Ц Ѕлагоевград протестира! 12-годишната присъда на ≈мбака за умишлено убийство на јћ Д—трумаУ е несправедлива! »скат 20 години затвор!


2 юли 2018 17:20  7 коментара   15442 прочитаќкръжна прокуратура – Ѕлагоевград изготви протест срещу осъдителната присъда на ≈мил ѕърванов -≈мбака от —андански, (на 39 години) за умишлено убийство на јћ "—трума". ¬ петък тойбе осъден на 12 години лишаване от свобода. Ќа последното заседание на съда прокуратурата поиска 20 години затвор за ≈мбака ,убил охранител€ Ќиколай „ивиев на јћ "—трума " миналата година .

ѕрестъплението бе извършено около 13:30 ч. на 26.06.2015 г., на новостро€щ се обект „магистрала —трума“, Ћќ“-4, в близост до с. Ћевуново, община —андански. „рез нанас€не на удар с камък по главата, подсъдими€т умишлено умъртвил Ќиколай „ивиев (на 47 години).

Ќа 29.06.2018 г. състав на Ѕлагоевградски€ окръжен съд призна за виновен ≈мбака и му наложи наказание от дванадесет години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим на изтърп€ване, като го е оправдал по повдигнатото му обвинение, че убийството е било извършено по хулигански подбуди.

—ъдът е осъдил да заплати обезщетени€ на близките на пострадали€ за причинените им неимуществени вреди, ведно със законните лихви.

ѕрокуратурата счита наложеното на подсъдими€ наказание за несправедливо, поради което изготви протест пред —офийски€ апелативен съд. ѕосочва се, че престъпното де€ние е било извършено от него по хулигански подбуди и се прави искане за изменение на присъдата като се увеличи размера на наказанието до двадесет години „лишаване от свобода“. ѕротестира се и м€рката за неотклонение на ≈мбака , ко€то въпреки постановената осъдителна присъда остава „подписка“, като съдът е преценил, че не е налице реална опасност той да се укрие.

 

 

 ќще от:  рими
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

2 юли 2018 23:36 | «апознат
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

≈мбака се готви да изб€га както изб€га негови€ при€тел килъра Ќашко ѕолици€та да вземат мерки щото пак ще го издирват но н€ма да го намер€т този убиец а може да убие и н€кои друг невинен човек той е много добър в убиствата и грабежите


3 юли 2018 01:35 | ¬арненски€ ‘араон
ќценка:
3
 (
9
 гласа)

 ато изб€га изб€га кво да се прави дали 12г. или 20г. затвора си е затвор. Ќема да е първи€ укрил се или изб€гал от закона много важно да бега човека като може и има шанс и възможност. ћного шум за нищо пак осъден е вече има два варианта или бега или влиза вътре ще видиме какво ще избере ≈мбака.


3 юли 2018 05:00 |
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

Ћегиона


3 юли 2018 11:51 | “ъпак
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

Ѕраво на прокуратурата. ≈вала събудите се. “ози не тр€бва да е на свобода и20 години са му малко.


3 юли 2018 15:16 | јгро
ќценка:
5
 (
5
 гласа)

“ози съд€ дето го пуска срещу подписка и казва че н€ма да се укрие и да извърши друго престъпление после съд€та да го издирва съд€та да пита този убиец защо махна надписите по мостовете посока кулата където пишеше агромах този убиец тр€бва полици€та да го прибере защото се гласи да изб€га как нашко избега и сега ще е същото


3 юли 2018 15:21 | ƒо агро или анус
ќценка:
-4
 (
4
 гласа)

“и друга работа н€маш ли си вземи да поработиш стига с ти€ коментари има си съд за та€ работа ти като разбираш толкова стани съд€ не драскач


3 юли 2018 20:38 | 88
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

ƒобре че е анонимно да могат и мишоците да исказват мнение
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.