Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

Ќова смърт разтърси Ѕългари€! ѕочина прострел€ни€т данъчен шеф »во —таменов


12 януари 2018 14:47   10462 прочита«астрел€ни€т началник на отдел „‘искален контрол“ в Ќјѕ е починал. ѕрипомн€ме, че той бе прострел€н на ул. "ƒунав" на 18 декември. ƒанъчни€т бе причакан по маршрута, докато отивал на работа и бе стрел€но по него. —лед това извършителите отпрашили в неизвестна посока.

ѕо време на нападението »во —таменов е бил в лични€ си автомобил. ƒжипът е бил в движение, когато е стрел€но по него. “ой е бил сам в колата си и е пътувал за работа. —лед стрелбата мъжът бе откаран във ¬ћј. “ой е бил прострел€н в д€сната раменна част, наран€вани€та са две. «асегнати са били големи кръвоносни съдове.

—таменов е бивш полицейски служител, след това е започнал работа в Ќјѕ. ѕреди дни главни€т прокурор —отир ÷ацаров об€ви, че се работи по всички версии за стрелбата. Ќо една от основните версии е именно заради работата му., пише блиц. —таменов е женен с 2 деца. “ова е поредната смърт в Ѕългари€, —таменов бе застрел€н на 18 декември, след него последваха сери€ тежки инциденти, б€ха убити 6-тима в Ќови »скър и застрел€н крупен бизнесмен.

ќще за: стрелба  нападение  »во —таменов ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.