Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

ћладеж от ѕазарджик се разходи надрусан с колата си в Ѕлагоевград, преспа в ареста


16 април 2018 12:50   4148 прочитаЌа 15.04.2018г. около 00:20 часа по ул.“—лав€нска“ в гр.Ѕлагоевград, от полицейски служители на 01 –”-Ѕлагоевград, е извършена проверка на лек автомобил „—еат  ордоба“, управл€ван от Ќ.ј./22г./ от гр.ѕазарджик. — техническо средство е установено, че същи€т шофира след употреба на наркотични вещества. Ћицето задържано със заповед за задържане до 24 часа.

ќколо 00:50 часа на 15.04.2018г. по ул.“„ерна река“ в гр.–азлог, ј.ѕ./39г./ от гр.–азлог е управл€вал лек автомобил „‘олксваген ¬енто“ с наличие на 1,29 промила алкохол в издишани€ въздух.

ќколо 06:55 часа на 15.04.2018г. в по ул.“ѕолк.ƒрангов“ в гр.Ѕлагоевград, Ѕ.Ѕ./54г./ от гр.Ѕлагоевград е управл€вал лек автомобил „—итроен  сара“ с наличие на 1,23 промила алкохол в издишани€ въздух.

–. јнодонов

ќще за: младеж  автомобил  вещества ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.