Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ Ѕърза пица с €йца Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

ћистери€та се заплита! »знасилената и упоена 28-годишна жена не помни нищо от пътуването си по трасето Ћондон - Ѕлагоевград


6 август 2018 11:07  7 коментара   43316 прочитаЌазначиха експертизи, които да докажат има ли опиати в кръвта и и насилие върху не€, търс€т автобусни€ шофьор....


28-годишната майка на три деца, от ж. к. "јлен мак" в Ѕлагоевград, ко€то се оплака в полици€та, че е упоена и изнасилвана по трасето Ћондон-Ѕлагоевград, не помни нищо от пътуването си —луча€т, за който Struma.com съобщи преди всички, изуми разследващите с дълбоката мистери€, в ко€то жената го забули.

¬ момента се назначават експертизи, които да докажат има ли насилие върху 28-годишната жена. –азследването продължава, криминалисти от ¬торо управление на ћ¬– провер€ват всеки детайл от казаното от жалбоподателката.

ѕрипомн€ме, че миналата седмица гастарбайтерката се прибрала при съпруга си, за да отидат на почивка, по време на ваканци€та ѝ. ƒокато се къпела, съпругът забел€зал следи по ши€та ѝ, и когато € попитал какво се е случило, жената с рев разказала, че като се качила в автобус от Ћондон за Ѕългари€, си взела вода от шофьора, станало и зле и не помни нищо от ц€лото пътуване.

Ўофьорът и трима негови авери започнали да € закачат и оттук нататък не помни нищо от случилото се. ѕълна мистери€ и изключително сложен казус пред местните криминалисти. «атова са назначени експертизи, които да докажат има ли следи от упойващо вещество в кръвта на жената, има ли следи от насилие и т. н.

 акто struma.com писа не се изключва и веро€тността истори€та да е съшита с бели конци за оправдание на "смучките" по ши€та на 28-годишната. —ледим разследването на мистери€та.

ѕ. ѕетрова

ќще за: майка  полици€  трасе  разследване ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

6 август 2018 17:57 | Jony holiday
ќценка:
1
 (
11
 гласа)

явно съм много изостанал с новата терминологи€ сега вече съм на€сно да обобщ€ какво съм разбрал; значи на изнев€рата с н€колко мъже вече му викат изнасилване под наркоза. ј на времето му викаха паранти€, после и викаха парцал а сега изнасилване под наркоза. јко не съм разбрал нещо раз€снете ми.


6 август 2018 18:04 | ¬ћ–ќ
ќценка:
3
 (
13
 гласа)

Ќ€ма нито една жена, дето да не си го е слагала с чужд мъж! ‘акт! ѕреди се криеха, сега измисл€т елементарни сценки. „алга мозък!


6 август 2018 19:43 | »ван
ќценка:
6
 (
12
 гласа)

Ћъже. не е изнасилена. изневер€ва му и сега се чуди как да се измъкне. не и в€рвай а направо се развеждай с не€


7 август 2018 19:13 | Ќародопсихологи€
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

≈дин незададен въпрос? ƒонесли ли е пари и гурбета? “ам е заровено кучето...


7 август 2018 21:22 | тони
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

ѕрост народ слаба държава.


7 август 2018 21:23 | гошо
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

¬секи си мисли че други€ е като него гол€ма грешка.


7 август 2018 21:25 | том
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

«атова сте на то€ хал в Ѕг. всеки втори е дилър а вие спите, утре може да се случи и с вашите деца.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.