Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае Ѕърза пица с €йца
   –егистрац舫абравена парола

 ат€ “абачка от ќƒ на ћ¬–  юстендил съобщи: „етири пожара причинени от небрежност, 30-годишен открадна мобилен телефон от лек автомобил и още...


25 юни 2018 10:22   2982 прочита¬ кра€ на миналата седмица кюстендилски криминалисти са установили извършител на кражба на мобилен телефон. 30-годишен кюстендилец отнел телефона от лек автомобил „¬олво“, който е бил паркиран на ул. „¬ола“ в града. —рещу извършител€ на кражбата, от когото е иззет мобилни€т телефон, е започнато досъдебно производство в –”  юстендил.

2 бързи полицейски производства са започнати в кра€ на миналата седмица в –” ƒупница – срещу водач на л. а. „Ќисан“, управл€вал с регистрационни табели, издадени за друго моторно превозно средство, и срещу водач на л. а. „‘орд“, управл€вал след употреба на алкохол – дрегерът е отчел резултат 2. 32 промила.

¬чера в –” ƒупница са за€вени 2 повреждани€ на чужда собственост – ср€зани са гуми на 2 автомобила, паркирани на ул. „ райречна“ в —апарева бан€. ћестопроизшестви€та са обслужени от дежурна полицейска група, започнати са досъдебни производства.

¬ кра€ на миналата седмица екипи на районните служби ѕЅ«Ќ са гасили 4 пожара в  юстендилска област, всички са причинени поради небрежност, материални загуби не са допуснати. ≈кипи на районните служби са оказали и техническа помощ за отстран€ване на паднали клони от дървета и опасно надвиснали предмети след силни€ в€тър в кра€ на миналата седмица. Ќ€ма пострадали хора.

¬. јнастасова

ќще за: телефон  град  кражба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.