расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

»звратени€т дърводелец от Ѕлагоевград, разпростран€вал порно с деца, остава в ареста


17 март 2019 10:22  3 коментара   7588 прочита¬чера, по искане на –айонна прокуратура – Ѕлагоевград съдът е определил м€рка за неотклонение „задържане под стража“ спр€мо ¬асил  ., привлечен към наказателна отговорност за разпространение на порнографски материали с участие на деца.

 акто информира Struma.com, мъжът е дърводелецът ¬асил  . от улица "ѕрилеп" в Ѕлагоевград. Ќа 13 март с постановление на наблюдаващи€ прокурор от –айонна прокуратура – Ѕлагоевград, той беше задържан за срок до 72 часа. ћъжът е обвинен в това, че на 05.03.2019 г., за времето от около 12:33 ч. до 16:20 ч., в гр. Ѕлагоевград е разпространил порнографски материали – видеофайлове. «а създаването на тези файлове били използвани лица ненавършили осемнадесетгодишна възраст. «а целта той използвал информационна и съобщителна технологи€, както и приложение за свал€не и разпространение на торент файлове в пиър ту пиър мрежи („P2P”), а именно юторент - „uTorrent“.

— разрешение на съда е било извършено претърсване в жилището му на ул. "ѕрилеп" в гр. Ѕлагоевград. “ам са намерени и снимки, на които перверзникът е разголен, а между краката му седи 3-годишно дете. –азследването по случа€ продължава.

√. √еоргиев

ќще за: дърводелец  арест  материали ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

17 март 2019 18:56 | 333
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“ова е —. ¬ъсенски.


17 март 2019 19:08 | ....
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 ой кой е..... ≈ защо пишат че е ¬аско той не изглежда такъв.


18 март 2019 05:50 | јни
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

¬аско ли е кажете бе хора, той не е такъв човек!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.