расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

»нтрига в гоцеделчевското село √осподинци! ¬тори съпруг нахлу в дома на жена си и открадна нотариален акт и 950 лв, арестуваха го


13 март 2018 10:52   4431 прочитаѕолици€та в √оце ƒелчев арестува 53-годишни€т ’амид ƒаутев от гоцеделчевското село √осподинци и го уличи в кражба на нотариален акт и 950 лева от дома на съпругата си в село √осподинци. ∆албата е подадена от сина на жена му от първи€ брак, който забел€зал липсата на важни€ документ за собственост. ¬ момента на кражбата съпругата на ƒаутев е била зад граница.

—лед проведени издирвателни меропри€ти€ от полицейски служители на –”-√оце ƒелчев, като извършител на де€нието е установен ’амид ƒоутев, който е задържан. —поред показани€та му имали спорове за имот придобит по време на брака им. ѕредстои разследване.

–. јндонов

ќще за: арест  кражба  жалба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.