Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви   расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

≈кшън в ѕетрич! Ўестима преспаха в ареста след лют скандал


18 юни 2018 12:36  1 коментар   16230 прочита—лед получен, около 06:40 часа на 17.06.2018г. в –”-ѕетрич, сигнал за силна музика в кв. 182 в гр. ѕетрич, от пристигналите на м€сто полицейски служители на –”-ѕетрич е установено, че е възникнала физическа саморазправа между лицата: —. —. /28г. /, ј. —. /51г. / и “. —. /26г. / и тримата от гр. ѕетрич и ћ. ƒ. /30г. /, ј. ƒ. /35г. / и —. ƒ. /31г. / и тримата от гр. ѕетрич. Ћицата са задържани със заповед за задържане до 24 часа. Ќа същите са извършени медицински прегледи, като не са установени фрактури или други наран€вани€.

¬. јнастасова

ќще за: арест  скандал  заповед ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

18 юни 2018 21:49 | до кога?
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

«ащо не пишете че става въпрос за √ёѕ÷» - тр€бвало е в –ѕ”-то да им хвърл€т един я   ё“≈  -та да помнат и да си помисл€т за след това!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.