Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

Ѕћ¬ се "изпари" в ƒупница, опитаха да регистрират краден от »тали€ мотоциклет


3 септември 2018 11:17   6297 прочита¬ кра€ на седмицата при извършване на регистраци€ на мотоциклет „’онда“ слушителите на сектор „ѕътна полиц舓 в  юстендил са установили, че мотоциклетът е об€вен за издирване чрез Ўенгенската информационна система от –епублика »тали€. ћотоциклетът е иззет с протокол за доброволно предаване от собственика, по случа€ е образувана преписка.

¬ кра€ на миналата седмица в –”  юстендил са за€вени 2 домови кражби на пари и накити от къща в с. ябълково и апартамент в града, за€вена е и кражба на л. а. Ѕћ¬ от паркинг в ƒупница. ћестопроизшестви€та са обслужени от дежурни полицейски групи, започнати са досъдебни производства по случаите в –”  юстендил и –” ƒупница, уведомени са дежурни прокурори.

—. —то€нов

ќще за: издирване  система  протокол ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.