Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си  —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанка застава пред съда за неверни данни като земеделски производител


19 юни 2018 12:29  1 коментар   7704 прочитаќкръжна прокуратура – Ѕлагоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу “.ѕ. от гр. —офи€ за извършено от не€ престъпление по чл. 248а, ал. 2, вр. ал. 1 от Ќ .

Ќа 24.07.2015 г. обвин€емата ѕ. подала в ќбластна дирекци€ на ƒържавен фонд „«емеделие“ – гр. Ѕлагоевград за€вление като бенефициент, земеделски производител – физическо лице, по ѕрограма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г., в съответствие със законови€ ред и Ќаредба за прилагане на подм€рка „—тартова помощ за млади земеделски стопани“.

¬ъв въпросните документи т€ представила неверни сведени€, като декларирала, че на 20.07.2015 г. е започнала фактическото отглеждане на животни в животновъден обект в наета с договор за аренда земеделска зем€ – нива в местността „».“ в землището на с. Ѕунцево. ¬ бизнес плана към за€влението било посочено – „стопанска сграда за отглеждане на зайци“, а в таблица относно налични животни – 106 бро€ зайкини-майки. ¬ действителност обаче в обекта н€мало нито стопанска сграда, нито необходими€ брой и вид животни.

— действи€та си обвин€емата ѕ. цел€ла да получи парични средства – безвъзмездна финансова помощ от ≈вропейски€ земеделски фонд да развитие на селските райони, предоставени от ≈вропейски€ съюз на българската държава.

ѕредстои делото да продължи в съда.

¬. јнастасова

ќще за: прокуратура  съд  престъпление ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

19 юни 2018 14:07 | √–ј∆ƒјЌ ј“ј
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

ƒЏ–∆ј¬ј“ј “ј ј Ќ≈ ƒј¬ј ѕј–» √ќ—ѕќ∆ќ — ЋЏ∆ј —≈√ј —» «ј «ј“¬ќ–ј
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.