Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанин преспа в ареста, при проверка на лек автомобил Д‘олксваген √олф" намериха...


29 юни 2018 14:26   6643 прочита ќт полицейски служители на сектор „ѕротиводействие на икономическата престъпност“ при ќƒћ¬–-Ѕлагоевград, около 18:50 часа на 28.06.2018г. на ул.“ћалешево“ в гр.Ѕлагоевград, е извършена проверка на лек автомобил „‘олксваген √олф“, управл€ван от ћ.ћ./56г./ от гр.Ѕлагоевград. ¬ хода на проверката е намерен и иззет около 3 килограма ситно нар€зан тютюн. ѕо случа€ е образуван за€вителски материал. –аботата продължава.

Ѕързо производство за извършено престъпление по чл. 343Ѕ, ал.1 от Ќ  е образувано срещу Ѕ.ћ./35г./ от гр.Ѕлагоевград. ќколо 01:30 часа на 29.06.2018г. по ул.“„удомир  антарджиев“ в гр.Ѕлагоевград, същи€т е управл€вал лек автомобил „Ќисан “ерано“ с наличие на 1,47 промила алкохол в издишани€ въздух. —ъщи€т е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

¬. јнастасова

ќще за: тютюн  проверка  автомобил ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.