Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

Ѕлагоевградчанин открадна...... електрически стълб, влиза в съда


14 септември 2018 09:18  3 коментара   4407 прочита–айонна прокуратура – Ѕлагоевград е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу ». я. за извършена от него кражба на чужда вещ.

ѕрез ден€ около 12 ч., на 09.04.2018 г., обвин€еми€т я. отнел стоманено-тръбен електрически стълб, намиращ се в района на ул. „ѕолковник ƒрангов“ в гр. Ѕлагоевград. Ќезаконно отнетата вещ, на стойност 751 лева, е била собственост на ќбщина Ѕлагоевград. ѕрестъплението е било извършено от ». я. в услови€та на повторност, след като е бил осъден през 2017 г. с вл€зла в сила присъда за друго такова престъпление. “огава му е било наложено наказание „пробац舓.

ѕредстои делото да продължи да съда.

ќще за: прокуратура  съд  кражба ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


3 коментара

14 септември 2018 09:39 |  укуруку
ќценка:
-6
 (
8
 гласа)

√ати стълба. “о€ сигурно е най-малко позлатен за та€ сума.


14 септември 2018 12:37 | лили
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ƒори е малка тази сума! ќсвен цената на метала тр€бва да се включат и разходи за транспорт, механизаци€, работна ръка и т. н. » глоба поне 10 000 лв.!!!!! Ќе може всичко, което им попадне пред очите на н€кои хора, да го приватизират.


14 септември 2018 12:40 | ’ан јспарух
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

 олко според теб струва един огромен стоманен стълб?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.