“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

јпелативен съд реши! 10 000 за свободата на шефа на  ј“ Ѕлагоевград ƒанаил —тоицов! »злиза от ареста!


12 юли 2018 13:04  2 коментара   7963 прочитаƒнес бивши€т шеф на  ј“ ƒанаил —тоицов излезе на свобода. ћагистратите от —офийски€т апелативен съд потвърдиха паричната гаранци€ на —тоицов, ко€то е в размер на 10 000лв, постановена от състав на окръжен съд Ѕлагоевград.. —лед превеждането на определената сума и необходимите законови срокове и процедури, —тоицов ще бъде освободен от ареста.

ѕри специализирана акци€ на "¬ътрешна сигурност" и —пециализираната прокуратура в "ѕътна полици€" - Ѕлагоевград през месец май тази година, —тоицов бе задържан по така наречената схема "Ѕързи номера". «аедно с него привлечен като обвин€ем е и собственикът на пункт за регистрации Ѕойко Ўарков, обвинен в помагачество при искането и получаването на подкуп при регистраци€ на коли.

ќбвин€ем е и Ќикола ƒоганджийски, който създал услови€ за намиране на лица, желаещи да регистрират и идентифицират пътни превозни средства, както в Ѕлагоевград, така и в пунктовете за регистраци€ на ѕѕ— в –”-ѕетрич и –”- √оце ƒелчев.

—т. ѕетров

ќще за: ƒ. —тоицов  съд  гаранци€ ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

13 юли 2018 10:43 | Ѕанка јнтинари
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ѕа това е сериозна пара, бе ! јма що е за този хубавец 10 бона !“амо е текло, ...текло и па че тече. Ћека регургитаци€ при пълен толумбак от системно пре€ждане. —ега че почне редовно да ходи на черква. Ќай-големите мошеници стават заклети цръквари.


14 юли 2018 11:51 | “они соса
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

“и€ полицаи дето му б€ха подлоги и близки да попитат жените си дали секса дани пръцко не ги е офертирал или даже и от другото
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.