Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

јкци€! —трашно! ѕродават оръжие на пазара в √оце ƒелчев


17 април 2018 09:54  2 коментара   13832 прочитаѕистолети, скрити в кашон, под серги€ на търговец, изложил дрехи и вс€какви други стоки на пазара в √оце ƒелчев, откриха полицаи при светкавична акци€ на кооперативни€ пазар вчера.

“ърговецът е арестуван, предстои из€сн€ване на произхода на оръжието и това, за кого са били предназначени откритите пистолети. “ърговецът твърд€л, че ги използвал за самозащита, но н€ма документи за т€х. ќчаквайте подробности.

—то€н  остов

ќще за: търговец  акци€  документи  пистолети ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

17 април 2018 11:15 | =======
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

Ќови, стари, бойни, газови, пластмасови-какви пистолети са, колко бр. са, има ли партони за т€х, не пишете.... само слухове. “ова ли ¬и е разследващата журналистика?


18 април 2018 22:00 | LALALA
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

водни ...
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.