Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан Ѕърза пица с €йца ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...
   –егистрац舫абравена парола

24-годишна подкара колата си дрогирана в Ѕлагоевград, задържаха €


15 юни 2018 10:58  2 коментара   15782 прочитаЅързо производство за извършено престъпление по чл. 343б, ал. 3 от Ќ  е започнато срещу √.Ѕ. (24 г.) от гр. Ѕлагоевград. Ќа 14.06.2018 г. около 11:45 часа в гр. Ѕлагоевград младата жена е управл€вала лек автомобил „’онда —ивик“ след употреба на наркотични вещества. «адържана е за срок до 24 часа.

ћ. »ванов

ќще за: кола  арест  жена  алкохол ќще от:  рими

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

15 юни 2018 14:15 |  онстатаци€
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

—тандартно пишете, че "√. Ѕ. от —. Ѕ. е ограбил и изнасилил 86-годишната ѕенка ѕенджуркова от √орно Ќанадолнище"... ’айде започнете да пишете имената на престъпниците/нарушителите/, а не да ги криете. Ќали е задържана! ƒа се оправдава пред съда. ј потърпевшите и унизени хора тр€бва да ги щадите.


27 юни 2018 14:57 | хаха
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

≈ за какво да се оправдава пич?
ƒаже и примера ти е нелогичен, защото н€ма жертва на престъпление в този случай... ќсвен ако не см€таш себе си за жертва?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.