Внимание родители: Германската полиция разпространи апел с ужасяващи снимки на дете, видяно в детско... Сузанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Бившият на Гала се къпе в милиони, а водещата издържа Стефан
   РегистрацияЗабравена парола

Приказна сватба вдигнаха юристката в община Благоевград, Силвия и синът на областния управител Б. Михайлов, компютърният гений, Николай


10 юни 2018 11:59   58422 прочитаЗам. кметът Христина Шопова ги венча на изискана церемония


Сватба за чудо и приказ вдигнаха в събота юристът в община Благоевград Силвия и синът на областния управител Бисер Михайлов - Николай. Венча ги заместник-кметът Христина Шопова, която произнесе "словото" си с треперещ от вълнение глас и ориса младите да се обичат вечно, да изградят дом крепост, да се подкрепят в радости и болки, защото семейството е най-голямата светиня.

Със сълзи на очи, изслушаха орисницата, щастливите родителите на младоженците. Николай Михайлов работи като ай ти специалист в мощна фирма. Със Силвия се влюбили почти "от упор" и любовта им в събота бе увенчана с вечното "Да". Да те обичам и подкрепям във всичко, което правиш, така се заклеха красивите младоженци.

Сватбеното тържество се превърна в незабравимо преживяване за гости, роднини и младоженците, които не спряха да се веселят, заразявайки всички присъстващи с младежката им енергия, жар, ентусиазъм и голяма любов. Да им е честито! На тях, на родителите им и на всички, които ги обичат. Бъдете много щастливи!, И таз година булка, догодина люлка. Време е областният управител да стане дядо, стига се пъчил като младеж! Честито!

Петя Петрова

Още за: сватба  тържество  обич Още от: Хайлайф

Добави/гласувай в Свежо   Сподели във Фейсбук Запомни    За печат
   
Информационна агенция STRUMA.COM - първи в новините на югозападна България. STRUMA.COM е запазена марка и като независима медия няма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименования.