Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ѕерничанката јнтони€ ѕетрова се омъжи в рокл€ за 20 бона


19 юни 2018 13:53   22484 прочитаћиската јнтони€ ѕетрова каза ‚ƒа“ на любими€ си »вайло в рокл€ за 20 бона, научи HotArena.

ќдеждата на булката е правена по поръчка и е изработена специално за не€. ¬ъпросни€т модел е единствен екземпл€р и н€ма шанс друга булка да се по€ви с него.

јнтони€ и »вайло станаха законни съпрузи с приказна церемони€ на един от вип плажовете в съседна √ърци€. √ости на сватбата разкриха, че всичко е било като на филм, ќт украсата, през менюто, до купона – всичко било на ниво, а щастливите младоженци не спирали да се радват на любовта си. ¬ сватбени€ ден те събраха 50 човека, сред които най-близките им при€тели и роднини, пише „“елеграф“.

»вайло и јнтони€ са заедно от три месеца. ћладоженецът е доктор и компютърен инженер. Ѕлизки разкриха, че е бивш шеф на болница „“окуда“, а в момента развива собствен бизнес с ортопеди€ и медицина.

ќще за: јнтони€ ѕетрова  рокл€  сватба ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.