Ќовините на югозападна Ѕългари€
© —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

Ќово спортно семейство вдига сватба в Ѕлагоевград, футболистка ще каже "ƒа" на футболен съди€


3 юли 2018 15:21  4 коментара   51044 прочита—лед купите и медалите във ‘  "—портика" идва ред и на сватбите. ≈дна от първите състезателки на благоевградски€ женски футболен клуб "—портика" —илви€ »ванова ще мине под венчилото със сво€ любим Ѕлагой ћанов. ‘утболистката и футболни€ съди€ ще си кажат заветното "ƒа" на 14 юли в хотел "ћонте  ристо" в Ѕлагоевград пред свидетели, роднини, при€тели и колеги.

¬ кра€ на миналата седмица —иси сложи край на момински€ начин на живот с парти, на което присъстваха най- близките и при€телки. —тудентката от ё«” "Ќеофит –илски" със специалност  инезитерапи€, степен бакалавър вече е готова и с избора на шаферките. “ова са бившите и съотборнички в "—портика" ¬ени ƒона —ърбинска, ƒа€на »ванова, ћихаела ћинчева и ¬иолета Ѕожинова.

ќт малка мечтае да играе футбол, а "—портика" сбъдва нейното желание. —илви€ започва да тренира при ≈мил  ърцелски през 2008 година, като преди това тежка контузи€ тежка контузи€ не позвол€ва да играе активно в "—портика". “€ е част от тима, в който се подвизават ≈вдоки€ ѕопадинова,  ристина ѕетрунова, ¬еселина ћахлелиева, ¬ени ƒона —ърбинска, ƒа€на »ванова и други. »грае на поста десен халф, а често се включва и като нападател.

ѕрез 2014 слага край на кариерата, а след това за кратко е треньор в ’лапетата.

¬ момента играе за студентски€ отбор по футбол на ё«”, поне докато завърши магистратура Ќачална училищна педагогика. —емейство от столицата ще бъде свидетел на събитието, което дава началото на сватбите във футболни€ клуб —портика с повече от десетгодишна истори€. ƒа му мисл€т шаферките, как и кога ще продължат по път€ на —илви€.

ћарти »ванов

ќще за: семейство  сватба  семейство ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

3 юли 2018 21:54 | ∆ерналисх
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ѕърво учи кинезетерапи€ пък накра€ в стати€та начална училишна педагогика. —писвател€ е професионалист на подредбата на разработкаха по темата и мисълта му е доста подредена.


3 юли 2018 22:59 | ƒо журналисх
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

„ети внимателно ако можеш


4 юли 2018 17:57 | .
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕъдете живи и здрави ..и много любов за на пред


5 юли 2018 18:02 | :)
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

 инезитерапи€та е бакалавър, описано е. Ќачална училищна педагогика-магистър. ѕодредено е доста добре мисл€ аз
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.