Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

 расива в Ѕанско: Ѕлагоевградската лекоатлетка ƒеница ћанчева релаксира в курортни€ град


27 юни 2018 14:35  6 коментара   17962 прочитаЅлагоевградската лекоатлетка ƒеница ћанчева се разходи из Ѕанско.  расавицата събра погледите със спортната си визи€ и чаровната си усмивка, ко€то не остава незабел€зана от представителите на мъжки€ пол. 18- годишната спортистка се радва на много обожатели, но дали ѝ остава време за сериозен при€тел?

ћиналата година ƒеница печели бронзов медал на 100 метра с преп€тстви€ при девойки по време на национални€ шампионат по лека атлетика в столицата. ѕрез 2015 т€ става на второ м€сто в същата дисциплина. ¬ъзпитаничка е на спортното училище на ÷— ј с треньор ƒимчо Ќиков. ¬ момента следва в Ќов български университет и въпреки, че обича да се забавл€ва, ƒени тренира редовно и се грижи за атлетичната си фигура.

ƒи€на ћейс

ќще за: ƒеница ћанчев€а  погледи  визи€ ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


6 коментара

28 юни 2018 00:23 | да
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

супер е


28 юни 2018 08:38 | ћите от ÷иклово
ќценка:
3
 (
7
 гласа)

Ќ€ма как да е в Ѕанско без –елаксатор.


28 юни 2018 22:47 | Ѕанско
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

Ќито е хубава, нито е известна. —мешни сте с тези постове —трума


28 юни 2018 22:55 | bY
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—ледваща стати€:  расива в —имитли!!!


29 юни 2018 06:58 | до много знаещите
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќикой не пише известна, а колкото до красотата й, мол€ покажете се и после коментирайте, ей човешката злоба цена н€ма...


29 юни 2018 08:42 | ƒо Ѕанско
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

“ака да се знае, т€ е национална шампионка с ÷— ј тази година и господина или госпожата, а най-веро€тно н€ко€ злобна госпожица да излезе с име и след това да пише злобни коментари.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.