Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

‘утболисти на —лави€ разпускат край басейна по време на лагера им в Ѕанско


18 юни 2018 15:02  2 коментара   7312 прочитаЎампионите от —лави€, гоцеделчевски€т футболист —лавчо Ўоколаров и негови€ съотборник √алин »ванов, се отпуснаха край басейна на един от най-елитните хотели в Ѕанско " емпински √ранд јрена". ƒвамата релаксираха и отпочиваха след поредната тренировка на отбора.

—офийски€т тим е на едноседмичен лагер в курортни€ град, подготв€йки се за нови€ сезон. –ъководството на —лави€ избра именно Ѕанско, заради чисти€ въздух и красивата природа, където спортистите ще са като нови за предсто€щите мачове. √алин и —лавчо са при€тели и в живота, те редовно излизат заедно със съпругите си, дори преди дни се върнаха от почивка в √ърци€, където б€ха с група при€тели.

ƒи€на ћейс

ќще за: футболисти  —лави€  басейн ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

18 юни 2018 22:22 | ...
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ўампионите от —лави€ ???? Ќали Ћудогорец стана Ўампион.


18 юни 2018 23:33 | ¬асил ≈втимов
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

—трума-—тършел, кой е шампион?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.