Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ƒупничанката ћоника ¬алериева изуми с детски снимки


26 юни 2018 09:32  1 коментар   6136 прочита–иалити звездата ћоника ¬алериева реши да качи н€колко кадъра от детството си и всичките й почитатели в »нстаграм останаха супер изненадани.

"ћоника, неузнаваема си като малка и сега!", ред€ха се коментари в социалното приложение. Ќе липсваха и злонамерени коментари, които подчертават, че модела изглежда днес толкова добре благодарение на пластичните си операции.

"ѕреди всички корекции, които е правила по лицето си", коментират € последователи в »нстаграм. „есто казано дори на нас щеше да ни е много трудно да се досетим, ако самата т€ не се бе издала

hotnews.bg

ќще за: ћоника ¬алериева  кадър  детство ќще от: ’айлайф

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

26 юни 2018 11:08 | ƒел€н ѕеевски
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

≈дна снимка !!!! —трашна сензаци€ —илва е издухала нема за какво да пуше
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.