Зеленски: Накажете Русия  

22 септември 2022 09:07   6 коментара   3784 прочита


 

Украинският държавен глава Володимир Зеленски поиска в светът да накаже Русия в драматично видео обръщение към Общото събрание на ООН, съобщи БГНЕС. 

Той призова също Русия да бъде лишена от правото на вето в Съвета за сигурност на ООН. 

Зеленски даде да се разбере, че не вижда смисъл от незабавни преговори, според него Русия само използва дипломацията, за да спечели време. 

 
ООН: Настъпва зима на световното недоволство, планетата ни гори 
Представяйки това, което той нарече негови условия за мир, Зеленски – единственият лидер, на когото беше позволено да говори виртуално на срещата на върха – призова 15 пъти за „наказание“ на Русия заради нейното нахлуване. „Украйна изисква наказание за опит за кражба на нашата територия. “, каза Зеленски на английски в предварително записано видео. 

Зеленски призова за специален трибунал, който да осъди Русия, и добави, че това би било „сигнал към всички бъдещи агресори“. Той също така поиска компенсационен фонд и каза, че Русия "трябва да плати за своите действия със собствените си активи". 
 dnes. bg 

6 коментара
22 Септември 2022 16:29 | й
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

ШЕ ТЕ ЕБА У ПЕДАЛА ....ЦЕЛА ВРОПА СТРАДА ЗАРАДИ ТЕБ И ТВОЙТЕ НАЧАЛНИЦИ МАМА ВИ МРЪСНА Я НАЛИ Я НАКАЗАХМЕ РУСИЯ И СА ШО ЧЕ СИ ЯДЕМ КУРОВЕТЕ ЗИМАТА ТОКО СКЪП И ЧЕ ГО ДИГАТ ОЩЕ ХЛЯБА СКЪП ГАЗТА СКЪПА ИНФЛАЦИЯ ДО НЕБЕТО ВИЖДА СЕ КАК ЗАТЪВАМЕ ВСИЧКИ ИТАЛИЯ ИСПАНИЯ ФРАНЦИЯ ВСИЧКИ ВСИЧКИ И ТОЯ СИ ИГРА ИГРИЧКА БАТЕ ...АРЕ ДА ТЕ ДУМНЕ НЕКОЙ ДА ЗИМА ПУТИН ИЗЛАЗ МА МОРЕ И ДА СЕ КРОТНАТ НЕЩАТА БАХ МУ МАЙКАТА НАПРАВИХА НИ НА МАЙМУНИ ПОСЛЕДНИТЕ 2 3 ГОДИНИ КОРОНА ПЪРВО СА ПА ВОИНА ЕБАХ МААМУ ДО КОГА ТАКА


22 Септември 2022 18:13 | гоше
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

МАМА ТИ ДЕЕБА У БОКЛУКО НАРКОМАН УБИЕЦ НА НАРОДА НА УКРАЙНА МРЪСЕН ДОЛЕН ПРЕСТЪПНИК КОГА И ДА ТЕ УТРЕПАТ ЩЕ Е КЪСНО ИЗРОД СЛУГА НА САЩ И ЕВРОГЕЙОВЕТЕ ДА ГО ДУХАШ ПЕДЕРАС ЖЕНАТИ ДА ГО ЛАПА НА ВСИЧКИ УКРАИНСКИ ВОИНИЦИ ТИ СЪЩО. МАМА ТИ ДЕЕЕЕБА УРОД. ТЕБЕ МАЙКА НЕ ТЕ Е РАЖДАЛА А ТЕ Е ИЗСРАЛА ЗАЕДНО С ЛАЙНАТА ПРЕЗ ГЪЗО. ПУУУУУУУУУУ


23 Септември 2022 00:04 | Чука
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

До горния толуп!
Оди се лечи в некоя руска република, може и в Северна Корея!


23 Септември 2022 11:51 | гоше-АЧО-МИНЧО -СТОЙЧ
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

ДО ГОРНИЯ НАРКОМАН ЧУКА
ЧУКА ИДИ В УКРОРАЙХА НАРКОМАНО ДА ТЕ ЧУКА ДА ТЕ ЕВА В ЧУКА. ДУХАЙ ГО НА ЧУКОВЕТЕ В ЧУКРАЙНА И НЕМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЛЕКУВАШ НИТО В РУСИЯ НИТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ ЗАЩОТО СИ УДАРЕН С ЧУКА У ТЪПАТА ЧУКОВСКА ГЛАВА И СИ УМРЕЛ КАТЪР.


23 Септември 2022 12:55 | старогражданин
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Предлагам национално помирение. Гоним украинците и РУСНАЦИТЕ от България. Първо РУСНАЦИТЕ, защото са много повече тук, пък и да не се бият по влаковете.


23 Септември 2022 13:12 | Стефанов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Явно е дошло време за предложения. Та и аз. Първо, да изгоним крадливите политици. Второ, да изгоним мургавеещите се мигранти - на север или юг, без значение. Да кастрираме джендърите/хуманно/ - защото не е ясно какво са точно. Относно руснаците и украинците - оставете ги, само част от помощите да са във вид на водка. Тези, които са тук са за мир, против Зе. и Пу. Инак, що правят в България?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар