Всички в ДПС се притесняват за живота на Доган и Пеевски

13 юли 2020 08:26   9 коментара   5299 прочита


  След решението на Ахмед Доган и Делян Пеевски да снемат охраната си от НСО, всички в ДПС се притеснят за здравето и живота им. Това коментира пред Нова телевизия евродепутатът Илхан Кючюк. Политиците не трябва да се намесват в работата на специализираните органи. Решенията трябва да се взимат професионално, а да не са съпроводени с политически квалификации", коментира още той.

По думите му, Христо Иванов не може да бъде носител на всемогъща компетентност, така че да казва кой да бъде охраняван и кой не. Кючюк смята, че в рамките на това Народно събрание, няма ресурс за ново мнозинство. Той припомни, че още от самото начало на това правителство, ДПС е опозиция. "От момента на влизането във властта на националистите, ние показахме ясно отношението си към кабинета и продължаваме да твърдим, че не направихме нито една съществена реформа и в същото време не стоим добре в ЕС, добави Кючюк. Като зрели политици обаче ние не призоваваме към вандализъм и това ясно се видя по време на протестите в „Росенец“, добави той.

"Протестиращите там бяха различни, едни, които чупиха автобуси и се опитваха да пробият кордона. На други исканията бяха срещу политическата система и ние им казахме, че не това е мястото да протестират", добави евродепутатът, който показа и снимков материал от щетите по автобусите. "Христо Иванов се опита да разкъса политическия кордон, там имаше провокации", разказа Кючюк и припомни, че от страна на симпатизантите на ДПС не е имало агресия.

"Ние не организирахме мероприятие с партийно-пропагандна цел, централата на ДПС не се е намесвала", добави Кючюк и изказа поздравления за зрялата реакция на полицията, която не е допуснала инцидент.

"Едно нападение срещу почетния председател на ДПС Ахмед Доган е нападение срещу всички симпатизанти на Движението", обясни Кючюк. Той добави, че младите имат личен допир до него, той им е отделял достатъчно време, за да изслушва идеите и мненията им за развитие на Европа. 

  Blitz. bg 

9 коментара
13 Юли 2020 09:01 | Сашко
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Шиши, Бойко и сокола марш в Анадола.


13 Юли 2020 10:01 | Гого
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Силно се съмнявам


13 Юли 2020 10:21 | гражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Да си наемат частна охрана. Няма ний да им плащаме охраната я? Живеят в разкош и в сарай, а пък нямат средства за охрана.....


13 Юли 2020 10:31 | ?????
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ееееееее, че защо се притесняват? Рано или късно всички умират..... ама па за тия двамата времето е отдавна дошло да си ги изпратим..... айде за сокола, пардонте.... за гаргата е лесно--едно джезве кокали е..... ама за шопарчето май ще се наложи и кран да се вика..... и мотокар да се вика.....


13 Юли 2020 11:17 | Хой
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

С воден пистолет ли ще ги стрелят?


13 Юли 2020 13:44 | Стефанов
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Да бе, притеснавали се? Уважаеми депесари, ако тези, които видях на плажа в Росенец са били гаранти за сигерноста на Меди Доганов, жална му майка. Или е чист късмет, че е жив при такива охранители, или просто - никой те иска да му стори нещо. Стойки, пози, жестове - да, разкошни. Действия - катастрофа. Тези юначаги трябваше да почнат оттам - никой не може да снима, записва и пр. някой без негово съгласие или решение на съда. Точка. Ако бяха сторили това последвалите събития просто нямаше да се случат. Макар че, убеуден съм в тома - по-добре е че стана така. Но мисълта ми бе за държавната охрана. Разберете - ако някой е поръчан, просто спасение няма. Та то има снайпери дето стрелят на 100 процента от няколко километра. Иди го пази тогава...


13 Юли 2020 15:33 | Предложение:
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ами като "се притесняват за живота на Доган и Пеевски" -има много сигурен изход: да бъдат изпратени на място хладно, място сигурно, където няма врагове, а има сигурност, безплатна храна и ред привилегии, но най-вече - сигурна охрана - в ЗАТВОРА!


13 Юли 2020 15:45 | ������.
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ДА СЕ ОБЕСАТ И ДВАМАТА.


13 Юли 2020 20:29 | морския
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Айде активистите на ДПС воглаве с Карадайъ да си дигнат задниците и да идат да пазят гаргата и свинчо..... места за настаняване--бол..... гаргата и свинчо ще ги хранят всеки ден, щото имат парички..... активистите ще са доволни, че поне мъъъъхичко са вкусили от сладостта на сараите и освен да пазят двамката ще пазят и "частната АКВАтория"..... така заяви сегашният им лидер ....сигурно от притеснение към шефа си и почна да бърка понятията..... щото "Аква (akua) " означава вода..... а Карату вардеше плажа на гаргата!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар