Слави представи новите си депутати и хората , с които ще управлява

27 февруари 2021 09:51   6 коментара   4092 прочита


Шоуменът и лидер на новата партия "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви в живо включване, че вкарва един от основните критици на властта по отношение на противоепидемичните мерки и ваксинирането - микробиологът от БАН проф. Андрей Чорбанов. Академикът поема към парламента след като детският инфекционист доц. Атанас Мангъров стана водач на листи на АБВ, а пулмологът д-р Александър Симидчиев - вероятно ще бъде кандидат-депутат от ДБ. 

"3, 5 милиона от вас, от нас, гласуваха на референдума, който инициирахме, но настоящата власт показа, че пряката демокрация не я интересува. Интересува я само властта и облагите. Затова нямахме друг избор, освен да създаден партия и да участваме в парламентарните избори", обяви Дългия. И представи част от експертите на Има такъв народ. 


 
Според учиндолеца той разполагал с професионалисти във формацията си. "Има успешни и кадърни българи, но политиката ги отвращава. Зад нашия политически проект застанаха качествени, отговорни и достойни българи", обяви той. И представи основните си експерти. 

д-р Ивайло Христов, кардиологът д-р Николай Драгнев и бившият директор на „Александровска” болница доц. д-р Силви Кирилов ще работят заедно с проф. Чорабнов в сектор "Здравеопазване". 

Емблемата на синдикалистите Мика Зайкова също става част от "Има такъв народ" заедно с Любомир Каримански и Пламен Данаилов като икономически експерти. Там кандидат за депутат ще бъде и адв. Александър Рашев, заедно с Паунита Петрова и Андрей Михайлов, които ще се занимават със сектор "правосъдие" с амбиция за основна съдебна реформа. 

За образованието при Трифонов ще се грижат учители - както средношколски, така и университетски. Пламен Николов обяви, че се налага мандатност на директорите от максимум 2, за да има качествена реформа в сферата, а освен това предвижда махане на 12 клас, както и край на матурите за най-малките. 


 
В сфера "Туризъм" Дългия харесал Мирослава Колева, Ивайло Кожухаров и доскорошен емигрант в Швейцария - Виктор Гетов. 

Ветеринарят Цветанка Войнова, и бивш секретар в МЗХ Пламен Абровски са кадрите на Трифонов в сектор "Земеделие". За енергетиката ще се грижат Благой Голубарев, бившият шеф на АЕЦ "Козлодуй" Иван Хиновски, както и Теодора Пенева. 

Гросмайсторката Антоанета Стефанова, адв. Радостин Василев и шефът на Федерацията по хокей Станислав Крънчев са кадрите на Слави за спорта. 

Бившият гард от НСО Светлин Стоянов, известният експерт по сигурност Николай Радулов и Светослав Бойчев избра телевизионерът за сектор "Сигурност". 

6 коментара
27 Февруари 2021 13:43 | джоро
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

и какво ще управлява? трабант! тоя още не е влязъл и вече се изживява като месия! а всъщност е дудук 2!


27 Февруари 2021 13:55 | Ай...
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Още един ненормалник мераклия за управник, няма ли нормални в тази държава бе ?


27 Февруари 2021 16:07 | Пи пи пи
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Силна листа, начетени хора, герберастите треперят.


27 Февруари 2021 18:29 | джоро
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

уж се отвращавали от политиката, а всички се бутат за депутати! а ако нищо не изпълни от предизборните обещания - какво? ще пее "горе на комбайна, нананай на"? или ще си кара "едно ферари с цвят червен" и дипли кинти в офшорките си, докато избирателите му се кълчат чалгарски и му ръкопляскат!


27 Февруари 2021 18:36 | ���. K������� ������
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

САМО ДЕБИЛИ И ОЛИГОФРЕНИ БИХА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТОЗИ БИОЛОГИЧЕН ОТПАДЪК : (( (


27 Февруари 2021 18:50 | До дебила К
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

ТИ СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВЪВ ФОРУМА. ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАШ. УМРЕЛО КУЧЕ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар