Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

Ўефове на ‘ейсбук и “уитър на кръстосан разпит в —ената на —јў


6 септември 2018 09:45   1078 прочита

—нимка: Reuters
—нимка: Reuters


—нимка: Reuters

ћениджърите на социалните мрежи признаха за пропуски в сигурността


ћениджъри на ‘ейсбук и “уитър признаха пред јмерикански€ сенат, че не са били подготвени за дезинформационната кампани€ на –уси€ по време на президентските избори в —јў през 2016 година, съобщават от ƒѕј.

„Ѕ€хме твърде бавни при забел€зването на проблема и отстран€ването му. ¬ината си е наша. “ази намеса беше напълно недопустима. “€ беше посегателство към ценностите на нашите компании и страната, ко€то обичаме”, посочи изпълнителни€т директор на ‘ейсбук Ўерил —андбърг.

"ќказахме се неподготвени за огромните мащаби на проблемите, с които се сблъскваме”, коментира шефът на “уитър ƒжак ƒорси.

—енаторите се изказаха критично за реакци€та и на най-гол€мата търсачка „√угъл”. “е изразиха загриженост за сподел€нето на лични данни и злоупотребите с платформата при подбуждането на насилие.

јмериканските политици за€виха, че не са съгласни рекламите в социалните медии да се използват като канал за разпространение на чуждо вли€ние, докато компаниите печел€т от това.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: шефове  мениджъри  кампани€ ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.