Сашо Диков: Ако Пеевски проговори, ще има катаклизми

17 април 2014 13:30   5527 прочита
Сашо Диков: Той казва, че не е шеф на ДАНС, защото някои хора са го предали. Сн.: БГНЕС
Сашо Диков: Той казва, че не е шеф на ДАНС, защото някои хора са го предали. Сн.: БГНЕС


Сашо Диков: Той казва, че не е шеф на ДАНС, защото някои хора са го предали. Сн.: БГНЕС

Журналистът Сашо Диков коментира, че ако депутатът от ДПС Делян Пеевски проговори пред медиите, това ще доведе до изключително сериозни катаклизми и арести.

Диков бе един от малкото журналисти на "откритото" заседание на предизборния щаб на ДПС вчера, на което се обсъждаше евролистата. Пеевски ще е втори след досегашния евродепутат два мандата и зам.-председател на ДПС Филиз Хюсменова.

"От единствения ми разговор с него той казва, че не е шеф на ДАНС, защото едни хора са го предали и каза защо са го предали. Ако ги назове публично, ще се стигне до арести. Не изключвам всякакви действия покрай изборите, защото залогът е голям", заяви Диков пред Нова телевизия.

Той допълни, че онова, което Пеевски говори, и начинът, по който го прави, може да срине държавата.

Диков обясни, че само шепа журналисти са били поканени вчера на заседанието на ръководството на ДПС.

С най-много номинации бил председателят на младежката организация на ДПС Илхан Кючук - 28, а на второ с 25 номинации - Пеевски.

"Направи ми впечатление, че не се каза нито една лоша дума срещу Пеевски. Нямаше спор за това, че е сатанизиран и реалният му образ не отговаря на действителността", разказа Диков.

По думите му, всички в ДПС виждат в него човек, който ще тропне по масата в Европа и ще е истинският защитник на правата им. Чул се и коментар, че ако бил шеф на ДАНС, досега щял да получи златен медал в Америка.

Областният председател на ДПС-Пловдив Гюрсел Алиев коментира, че искат млади хора да представляват движението и да прогресират напред.

"Превърнаха Пеевски в демон, а това може да стане с всеки турчин или българин. Той е едно много чисто момче, а протестите срещу него бяха платени", обяви той.

източник: dnes.dir.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар