Румен Петков: Въпросът с имотите на царя е и политически

11 септември 2018 09:38   2 коментара   2884 прочита


Според него повечето политически лидери, които днес искат имотите на Симеон Сакскобургготски да му бъдат отнети, преди години са искали той да се върне у нас, за да управлява

„Няма съмнение, че въпросът с имотите на царя е и политически”, каза лидерът на АБВ Румен Петков в студиото на „Тази сутрин”.

Според него повечето политически лидери, които днес искат имотите на Симеон Сакскобургготски да му бъдат отнети, преди години са искали той да се върне у нас, за да управлява. „Всички, които преди викаха „Царю честити, ела да ни опрваиш”, днес ще направят една подписка да съберат пари да го сложат в двустайка в „Младост 3”, коментира Петков.

По думите му казусът трябва да бъде решен с минимални загуби за страната ни.

Относно обвиненията срещу Арабаджиеви и Стайкови от последната седмица, Петков коментира, че е важно прокуратурата да си свърши качествено работата, защото през годините сме станали свидетели на много такива казуси, за които по – късно липсват доказателства.

Лидерът на АБВ коментира и рокадите в правителството и номинацията на Младен Маринов за министър на вътрешните работи.

„Явно той има подкрепата и на БСП, и на ДПС, и на ГЕРБ, и на президента Румен Радев”, смята Маринов.

Той определи поведението на БСП като малко смешно, тъй като практически депутатът прекарва по два дни в парламента, а останалите трябва да бъде сред народа, за да чуе проблемите им и да работи в тяхна полза.

Източник: btvnovinite.bg

2 коментара
11 Септември 2018 12:23 | Байко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Думите на а-бе-ве-ец №2/нали не се съмнявате, че Първанов движи нещата там? /, че БСП, ДПС и ГЕРБ подкрепят новия главсек само потвърждават тезата, че милатао, бедна България я управлява един невидим център. Всичко случващо се в "Народното събрание", "Правителството", "Партиите" и другите "власти" е една голяма парлама за заблуда на бедните хорица в РБ, че от техните гласове на "изборите" зависи нещо. Но Румене, дерзай - пък може пак Б. Б. да ви вкара в "Парламента".


11 Септември 2018 13:10 | тамерланд
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ДИНАСТИЯТА ДОКАРАЛА БЪЛГАРИЯ ДО 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ ПРЕТЕНДИРА ЗА ИМОТИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар