Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви
   –егистрац舫абравена парола

–ъководител€т на кампани€та на “ръмп ще помага на разследването срещу него


15 септември 2018 10:34   1362 прочита

—нимка: Reuters
—нимка: Reuters


—нимка: Reuters

ѕол ћанафорт призна днес вината си пред федерален съди€ по две обвинени€


Ѕивши€т ръководител на предизборната кампани€ на ƒоналд “ръмп - ѕол ћанафорт, призна днес вината си пред федерален съди€ по две обвинени€ и прие да сътрудничи със специални€ прокурор –обърт ћълър, предадоха световните агенции.

ћанафорт призна вината си по обвинени€ в престъпен сговор срещу —јў и във възпреп€тстване на правосъдието. –обърт ћълър пък разследва евентуално съглашателство между хора от предизборната кампани€ на “ръмп и –уси€.

ћанафорт, 69-годишен бивш лобист, вече бе признат за виновен през август по друго дело за банкови и данъчни измами, гледано в щата ¬ирджини€. “ова, че ћанафорт призна сега сам вината си, ще му позволи да избегне нов продължителен и скъпоструващ процес, който може да постави в неудобно положение и сами€ “ръмп в навечерието на изборите през ноември.

Ѕели€т дом обаче побърза да увери, че решението на ћанафорт н€ма нищо общо с президента или неговата "победоносна президентска кампани€ през 2016 г."

—поразумението за сътрудничество на ћанафорт със службите на прокурора ћълър е важен обрат, тъй като бивши€т директор на кампани€та на “ръмп от година оспорваше обвинени€та. “ова е обаче лоша новина за обитател€ на Ѕели€ дом, който не спира за говори за "лов на вещици". “ози негов аргумент е все по-отслабен от напредъка в разследвани€та на ћълър.

«а момента ћълър не усп€ва да докаже съглашателство между ћосква и членове от екипа на “ръмп. “ой обаче постигна н€колко осъдителни присъди или ангажименти за сътрудничество от страна на бивши сътрудници на държавни€ глава.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: ръководител  кампани€  “ръмп ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.