Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си ƒомашен мехлем разрушава шиповете ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

–одителите на починалата в турски аквапарк ¬ивиан: »скаме да се разбере истината


17 юни 2018 10:42   4050 прочита“е търс€т свидетели на инцидента от 7 юни, подозират, че записите от камерите са изтрити


¬еселин ¬ачев – един от тенорите във формаци€та „”никалните гласове”, и съпругата му јнтони€ загубиха гол€мата си дъщеричка – 7-годишната ¬ивиан, при нелеп инцидент в един от турските курорти на 7 юни.

“€ се спускала на водна пързалка, когато веднага след не€ се е спуснало друго дете, което € ударило в корема. Ѕила е откарана с линейка в една болница, после – в друга, но е починала, сърцето ѝ е спр€ло.

–одителите били разпитвани от полицаи за цвета на бански€ на детето, за това как изглежда, но в крайна сметка се оказало, че годни кадри от камерите в аквапарка н€ма.

–одителите търс€т свидетели на инцидента от 7 юни. ѕодозират, че записите от камерите са изтрити. ѕо думите им в курорта е имало много българи по това време. ќсвен това те не са получили никакви медицински документи, дори не са им издали смъртен акт за ¬ивиан.

„¬ажното е да се разбере истината. »скаме да разберем дали са били адекватни реакциите на всички”, казват ¬еселин и јнтони€ ¬ачеви.

ѕо казуса вече работи и ћинистерството на външните работи.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: родители  аквапарк  инцидент ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.