Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде

20 май 2020 06:07   4 коментара   3052 прочита


Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Това заяви президентът Румен Радев п време на посещението си в Елин Пелин. 

По негови думи откакто начело на България е Бойко Борисов, смъртността у нас расте и населението се е стопило с 600 000 души. 


Той напомни, че е снел доверие към този кабинет и от години призовава да се пресекат корупционните схеми, които по негови думи днес "неудържимо изплуват на повърхността". 

 "Недостойно е да се присвояват достиженията на българските медици. При толкова много социолози, политолози, журналисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл сам да се хвали", отсече държавният глава относно премиера. 

Относно протестите срещу правителството, организирани от партия "Възраждане", на които имаше и лозунги срещу Европейския съюз, НАТО, ваксините и действията на здравните при пандемията, Радев заяви, че българите протестират, отстоявайки правата си със законови средства. 

Според него е недопустимо да се събират личните данни на протестиращите българи. 

 Надявал се е да нарежда на щаба... 

Румен Радев посети в Елин Пелин специализирано в производството на соларни технологии предприятие. Компанията е сред водещите в света производители на плоски соларни панели за нагряване на вода, като от 7 години е пренесла цялата си производствена дейност в България. Произведeната продукция е предназначена за износ и се реализира в 40 страни в цял свят. 

Държавният глава поздрави работниците и ръководството на високотехнологично предприятие, което е възстановило производството и износа благодарение на съвременен мениджмънт и иновативност, въпреки че все още не е получило подкрепа от страна на държавата. Нюз бг 

4 коментара
20 Май 2020 07:53 | тодор
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Генералите не управляват те командват!!!


20 Май 2020 09:21 | 123
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Който и да управлява винаги ще има кражби. В арабският свят режат ръце още, но кражби пак има. Е може да са по-малко, но има


20 Май 2020 11:17 | Живко
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Герб е най голямото зло сполетяло БЪЛГАРИЯ в последните 30 години.


20 Май 2020 16:50 | Стефанов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Какви генерали? Та ние имаме армия като за капитани... Мислим че са генерали, а като ги погледнеш - фелдфебели отвсякъде... Каишковци.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар