Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ѕът€т край —воге е с нова маркировка и асфалт, но остава опасен


9 септември 2018 10:19  1 коментар   1180 прочита

—нимка: bTV
—нимка: bTV


—нимка: bTV

‘атални€т завой така и не беше променен


ѕът€т край —воге, от който падна автобус, от днес е с нови асфалат и маркировка. ‘атални€т участък обаче остава опасен, категорични са жители на града.

ќт сутринта машини на фирма „“рейс”, под надзора на пътната агенци€, постав€ха маркировка от последно поколение. ќсвен шум€ща маркировка, преди трагични€ завой вече е поставена и напречна маркировка. “€ би тр€бвало да убива скоростта преди опасни€ завой.

√абаритите на път€ обаче остават същите. «аво€т, на който се преобърна рейсът, не е разширен, виражът му също остава непроменен. ќпитни професионални шофьори см€тат, че участъкът остава рисков, в това число - и заво€т след този, от който падна автобус.

ќще миналата година комиси€ от експерти на ћ¬– и районната пътна служба предписват задължително отстран€ване на този дефект.

√одина по-късно, след катастрофата и след полагането на нови€ асфалт, заво€т не е изправен.

—ъсто€нието на ц€лото трасе ћездра – —воге – —офи€ ще бъде проверено от външен одитор по пътна безопасност.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: път  —воге  завой  пром€на ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

9 септември 2018 11:13 | ≈ксперт
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ќстава опасен, защото настилката е последни€т проблем там. —амото проектиране на всичко в то€ участък е сгрешено и се вид€ до какво доведе.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.