Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ѕовече слънце в празнични€ ден


6 септември 2018 09:57   1075 прочита раткотрайни превал€вани€ ще има главно в »зточна Ѕългари€


ƒнес облачността над страната ще е променлива и на отделни места, главно в източните райони, ще има превал€вани€. ўе духа до умерен северозападен в€тър. ћаксималните температури ще са между 25 и 30 градуса.

ѕо „ерноморието ще е ветровито – ще духа умерен северозападен в€тър. ќблачността ще е променлива и на отделни места ще превали слабо. ћаксималните температури ще са около 26-28 градуса. “емпературата на морската вода е 25-26 градуса. ¬ълнението на морето ще е 2-3 бала.

» в планините ще има краткотрайни валежи. ўе духа умерен северозападен в€тър. ћаксималната температура на височина 1200 метра ще е около 19 градуса, на 2000 метра – около 12 градуса.

”тре ще е предимно слънчево. ƒневните температури слабо ще се повишат и максималните ще са между 26 и 31 градуса. ѕрез почивните дни веро€тността за валежи се увеличава, повече в недел€, когато в€търът ще се ориентира от изток-североизток и отново ще започне захлаждане. ¬ началото на следващата седмица ще бъде сравнително хладно. ¬ понеделник на места, главно в «ападна Ѕългари€, ще има и краткотрайни валежи.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: слънце  ден  празник ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.