Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

ѕовече облаци и превал€вани€ в източните райони днес


12 септември 2018 09:55   886 прочитаЌа запад ще е предимно слънчево


ќще преди об€д над източната половина от страната, а след об€д и над планинските райони, ще има по-значителни увеличени€ на облачността и на места ще има краткотрайни валежи. ўе духа слаб, в източната половина от страната - до умерен в€тър от север-североизток. ћаксималните температури ще са предимно между 24 и 29 градуса.

Ќа морето очакваме малко по-ниски температури- около 22-23 градуса в курортите ни. ўе бъде ветровито с до умерен север-североизточен в€тър и той ще създава усещане за още по-хладно време. ћорската вода ще е по-топла- 25-26 градуса. ѕрез цели€ ден ще е облачно и ще превали на доста места, по-силно по южното крайбрежие.

¬ планините до об€д ще е слънчево, следобед облачността ще се увеличи. ѕревал€вани€ се очакват в масивите от ÷ентрална и »зточна Ѕългари€. ѕо-ветровито ще е в планината с умерен и силен в€тър от север-североизток. ћаксималната температура на височина 1200 метра ще е около 16 градуса, на 2000 метра - около 9 градуса.

ƒо кра€ на тази и в началото на следващата седмица времето ще бъде променливо. ѕовече облаци ще има над източната половина от страната и планините, но ще е почти без валежи.  раткотрайни превал€вани€ са възможни само на отделни места в четвъртък и в понеделник. ¬ четвъртък в€търът ще отслабне и ще стане от изток-североизток, а през следващите дни ще е почти тихо. Ѕързо ще се затопли и през почивните дни дневните температури ще са между 27 и 32 градуса.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: облаци  райони  места ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.