Пиарът на ГЕРБ: Нямам идея кой е платил на тези провокатори, било е целенасочено

08 август 2020 12:17   2 коментара   2667 прочита


При акцията видяхме, че на местата на блокадите има 10-15-20 човека, каза Никола Николов

Целенасочено внедряване на провокатори по време на конференцията на ГЕРБ е станала причина за напрежението, каза пиарът на ГЕРБ Никола Николов пред БТВ.

„Нямам идея, кой плати на тези провокатори. Нали не си представяте, че ще платим на такива хора да дойдат и да бият, включително и служители, които сме наели да охраняват конференцията на ГЕРБ.

Кой доведе провокаторите - целта беше да се говори за агресия, кръв, бой, а не за конференцията на ГЕРБ”, каза Николов. Той каза, че младежът, нападнал Паулина Паунова е обикновен гост на събитието и редови член на ГЕРБ. . Николов се извини на Генка Шекерова и на Паулина Паунова за случилото се.

По думите му стотици, дори милиони граждани са искали да преминават свободно през блокираните кръстовища от палатковите лагери. „ При акцията видяхме, че на местата на блокадите има 10-15-20 човека”, добави Николов./trafficnews.bg

2 коментара
08 Август 2020 17:07 | Стефанов
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Шменти капели. При толкова охранители/имало е и полиция макар и по надалеч/ и да няма кой да го хване още при първата провокация? Просто апашо е оставен да си свърши работата.


08 Август 2020 17:43 | Васко
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Гербери, вие за нищо нямате идея. Сбогом.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар