Основен приоритет за МВР - борбата с купения вот   

09 август 2022 04:40   2 коментара   3192 прочита


 

Основен приоритет е да продължим борбата с купения и корпоративния вот, каза служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. 
Борбата, свързана с пътната безопасност, е друг от приоритетите, като целта е да се разработи цялостна стратегия и комплекс от мерки, за да има резултати в кратки срокове и в дългосрочен план. Борбата с контрабандата и ДДС измамите, както и разпространението на наркотици ще бъдат другите акценти в работата на МВР. 

Иван Демерджиев представи екипа си, както и приоритетите в дейността на МВР в мандата на служебното правителство, по време на пресконференция в сградата на министерството. 

В политическото ръководство на ведомството влизат заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър, заместник-министър Емил Ганчев и заместник-министър Венцислав Катинов. 

Ако не работим активно и добре с професионалното ръководство, няма как да се справим с проблемите. Не очаквайте масови чистки в МВР, ще има смяна на хора само когато се уверим, че има нужда, за да се постигнат нашите цели, каза служебният вътрешен министър. 
 www. dnes. bg/ 
 

2 коментара
09 Август 2022 08:53 | До мвр
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Айдеее, почна се с приоритетите. Демек битовите кражби не са приоритет. Съветвам новия вожд на мвр да извади на бял свят статистиката колко престъпления са разкрити без да вкл. шано манипулациите с бързите, хаха


09 Август 2022 16:42 | Стефчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

хахахахахахахахахаххахахахахаххахахахахаха.....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар