Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ƒомашен мехлем разрушава шиповете
   –егистрац舫абравена парола

ќпасно време и днес


16 юни 2018 10:32   3150 прочита» утре


» днес в много райони от страната ще се развива мощна купеста и купесто-дъждовна облачност. Ќа много ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевични бури. ўе се запаз€т услови€та за локални интензивни валежи и градушки, като по-значителни ще са €влени€та в —еверна и «ападна Ѕългари€. — валежи само на отделни места, а преди об€д и с повече слънчеви часове, ще е в крайните източни райони. ћаксималните температури ще са предимно между 25° и 30°.

ѕо „ерноморието преди об€д ще е предимно слънчево. —лед об€д ще има временни увеличени€ на облачността и на отделни места ще превали и прегърми. ўе духа слаб до умерен североизточен в€тър. ћаксималните температури ще са от 25° до 29°. “емпературата на морската вода е от 23° до 25°. ¬ълнението на морето ще е 2 бала.

¬ планините ще се развива мощна купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще има краткотрайни, временно интензивни валежи, придружени от гръмотевични бури. ўе духа до умерен в€тър от изток-югоизток. ћаксималната температура на височина 1200 метра ще е около 19°, на 2000 метра – около 13°.

¬ недел€ и понеделник ще се задържи неустойчиво, с развитие на мощна купеста и купесто-дъждовна облачност. Ќа много места в ц€лата страна ще има краткотрайни валежи и гръмотевични бури. ўе се запаз€т услови€та за локални интензивни валежи и градушки. ќт северозапад, в източните райони - от североизток, ще проникне малко по-хладен въздух и температурите слабо ще се понижат.

¬ъв вторник и ср€да валежите чувствително ще намале€т като обхват и интензивност. ўе има и повече слънчеви часове. “емпературите ще се повишат.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: време  облачност  валежи ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.