Ќовините на югозападна Ѕългари€
 расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

ќчаква се парламентът да освободи шефа на Ќ«ќ 


15 юни 2018 09:29   3381 прочита

—нимка: Ѕ√Ќ≈—
—нимка: Ѕ√Ќ≈—


—нимка: Ѕ√Ќ≈—

¬чера депутатите от здравната комиси€ одобриха прекрат€ването на мандата му


Ќародното събрание ще разгледа предсрочното освобождаване на шефа на Ќационална здравноосигурителна (Ќ«ќ ) проф.  амен ѕлочев. ¬чера депутатите от здравната комиси€ одобриха прекрат€ването на мандата му.

ѕрез последните 3 месеца проф. ѕлочев отсъства по болест. «аконът предвижда в такива случаи парламентът да освободи управител€ на касата.

¬ кра€ на минали€ месец ѕлочев информира Ќадзорни€т съвет на касата, че ще отсъства поне още един месец. “ой подчерта, че съветът тр€бва да вземе решение във връзка с забол€ването му, но изрично об€ви, че не подава оставка.

ѕрофесор ѕлочев излезе в продължителен отпуск по болест, след като в началото на година оповести данни за дълговете на  асата към чужди здравни каси, заради лечение на българи зад граница.

“огава тонът между него и здравни€ министър се изостри и  ирил јнаниев поиска оставката му.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: шеф  Ќ«ќ   мандат  ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.