Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ƒомашен мехлем разрушава шиповете —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

Ќово л€во движение събира радикалите в √ермани€


5 септември 2018 09:20  1 коментар   942 прочита

—нимка: Reuters
—нимка: Reuters


—нимка: Reuters

—вързано е с наследниците на компарти€та на √ƒ–


—импатизанти на левите идеи създават ново движение в √ермани€. “о ще се нарича "»зправи се!" и ще обедин€ва в един фронт най-радикално настроените членове на левицата и на зелената парти€.

ƒвижението си постав€ за цел да съживи най-л€вото пространство и да му придаде повече значимост в политически€ живот на федералната република. »нициатор е втори€т човек в парти€та „Ћевите” – наследник на основната политическа сила в бившата √ƒ– —ара ¬агенкнехт.

«а броени дни близо 100 000 души са се регистрирали като организирани членове. „»скаме да променим тази страна. »скаме политиката на тази държава да се промени. Ќие ще упражн€ваме натиск “ова е нашата цел и причината да основем това движение”, за€ви ¬агенкнехт.

ќб€в€ването на новото движение съвпада с последното проучване на общественото мнение след събити€та в  емниц, според което антиимигрантската парти€ "јлтернатива за √ермани€" изпреварва социалдемократите по попул€рност и става втора политическа сила след христи€ндемократите.

източник: btvnovinite.bg

ќще за: движение  парти€  значимост ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


1 коментар

5 септември 2018 19:30 | Ѕайко
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

’айде и у нас. ўе се пиша там.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.