Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина  —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

Ќежното острие на √≈–Ѕ подхвана »во ’ристов! —рази го с негови думи


23 април 2019 11:06  2 коментара   2989 прочитаЌежното острие на √≈–Ѕ ƒесислава јтанасова сподели интересен статус в лични€ си фейсбук профил. ќт думите й става €сно, че те са насочени към кандидатът за евродепутат от листата на „Ѕ—ѕ за Ѕългар舓 и бивш началник на кабинета на държавни€ глава »во ’ристов.

„√одината е 2013, 20 юни! "Ќе изпадайте в семантичната клопка от 90-те, че Ѕ—ѕ е л€ва парти€. Ѕ—ѕ е отрицание на левицата. “€ е с олигархи€та, левицата – срещу. “€ е с монополите, левицата е против. “€ е кастова, левицата ратува за равен шанс. Ќо за това друг път." √одината е 2019. “ой е прежив€л катарзис.., но Ѕ—ѕ още е отрицание на левицата“, написа јтанасова, ко€то сподели публикаци€ на сами€ ’ристов, написана в solidbul.eu.

≈то какво е написал ’ристов на 20 юни 2013 година: „Ќ≈ќЅ’ќƒ»ћ» ”“ќ„Ќ≈Ќ»я – »¬ќ ’–»—“ќ¬ ƒнес всеки час носи пром€на в ситуаци€та, затова по същество: Ќа вниманието на членовете на Ќ— на Ѕ—ѕ /да не се бъркат с пон€тието „социалисти“ или „леви“/:

1. јко днес гласувате поискани€ вот на доверие на председател€ —танишев и сегашното ръководство, то в събота, сиреч вдругиден, ще тр€бва да търпите солидарно срама от резила му пред ръководството на ѕ≈—, което ще заседава в —офи€, докато край Ќƒ  демонстранти ще искат оставката му. ќсновани€ – бол!

2. Ќазначаването на ¬олен —идеров за председател на парламентарната комиси€ „јнтимаф舓 де факто легитимира един фашист като ћистър  лийн на българската политика. јрогантността на хода се родее с тази при назначаването на магната ѕеевски за шеф на ƒјЌ—.  ъм българите: Ќе изпадайте в семантичната клопка от 90-те, че Ѕ—ѕ е л€ва парти€. Ѕ—ѕ е отрицание на левицата. “€ е с олигархи€та, левицата – срещу. “€ е с монополите, левицата е против. “€ е кастова, левицата ратува за равен шанс. Ќо за това друг път“./Blitz.bg

ќще за: ƒесислава јтанасова  статус  профил ќще от: Ѕългари€ и св€т

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

23 април 2019 12:29 | јприлски глупак
ќценка:
4
 (
10
 гласа)

”важаемо нежно острие, ба€ си се наточила за защитаваш твърдото перце, което е и твой партиен шеф. ’ристов бил в противоречие говорейки на парти€та издигнала го да евродепутат? јми Ѕ. Ѕ. - школа в —имеоново, пожарникар, охрана на “. ∆., —имеон, ченге, кмет, премиер. ј, и комунист. Ќавремето мислех, че —ƒ— е клон на Ѕ ѕ. √решал съм - и √≈–Ѕ е там. ѕровери колко от вашите са били комунисти. ћой познат на ръководен пост сподели, че по живково време много го мразел, но го славословел защото го било страх. ѕоне си го призна. ѕризнайте си и вие. Ѕили сте комунисти, но ви е било страх. » какво - днес ни управл€ват страхливци. —траха или го имаш или го н€маш. Ќе те ли е страх - революционер. —трах ли те е - политик. Ќе съм фен на нико€ парти€, не гласувам и никога не ще го стор€. Ќо просто се €досвам като ви гледам.


24 април 2019 08:12 | новогражданин-ƒупничанин
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

“ќ¬ј ƒ∆”ƒ∆≈ ј ќ ≈ Ќ≈∆Ќќ ќ—“–»≈ “ќ ј« —Џћ  ”≈÷  јќ  ќЋ≈÷-“ќ¬ј ≈ ≈ƒЌј Ќј—–јЌј —ћ–ЏƒЋј  –јƒЋј »  ќ–”ћѕ»–јЌј ћ–Џ—Ќј » √Ћ”ѕј¬ј ѕј“ ј. Ћ»«ј„ ј Ќј √Џ«ќ¬≈ Ќј √≈–Ѕ »«–ќƒ»“≈ ¬ ѕј–Ћјћ≈Ќ“ј
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.